ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περιζήτητος ο Γιωργάκης: Ετοιμάζεται να διδάξει και στο Κολούμπια!

Περιζήτητος ο Γιωργάκης: Ετοιμάζεται να διδάξει και στο Κολούμπια!

Έκανε θραύση στο Χάρβαρντ και τον ζητούν από όλα τα πανεπιστήμια της Οικουμένης.

Ο λόγος για τον Γιώργο Παπανδρέου.

Ως επισκέπτης συνεργάτης θα διδάξει στο αμερικανικό Πανεπιστήμιο Κολούμπια, ο πρώην πρωθυπουργός.

Ο κοσμήτορας της σχολής τόνισε ότι αποτελεί ευτύχημα το γεγονός ότι οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να αντλήσουν από μία τόσο περιζήτητη παγκοσμίως μορφή.

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από το φημισμένο πανεπιστήμιο η διεξαγωγή σεμιναρίου κατά το εαρινό εξάμηνο του 2013 θα έχει αντικείμενο την ευρωπαϊκή οικονομική κρίση των τελευταίων ετών.

Ο Ρόμπερτ Λίμπερμαν (Robert Lieberman), κοσμήτορας της SIPA (School of International and Public Affairs), στην οποίο θα διδάξει ο Γιώργος Παπανδρέου, γράφει στην επίσημη ανακοίνωση ότι:

«Είναι μεγάλη τιμή για την ακαδημαϊκή κοινότητα της SIPA να τον έχουμε κοντά μας» και προσθέτει εμφαντικά:

«Η Ελλάδα σήμερα αποτελεί ένα ζωντανό εργαστήριο στο οποίο τίθενται ορισμένες από τις πιο σημαντικές κοινωνικές και οικονομικές προκλήσεις του καιρού μας.

Είμαι βέβαιος ότι οι φοιτητές μας αδημονούν να αντλήσουν γνώση σχετικά με τη διαχείριση και τη λήψη αποφάσεων στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο».

Ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε από την πλευρά του πως συνιστά πραγματική τιμή για εκείνον να μετάσχει σε αυτό τον τόσο επίκαιρο κύκλο συζητήσεων στη SIPA, επισημαίνοντας την ανάγκη για νέες ιδέες και προοπτικές που θα βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των προκλήσεων σε οικουμενικό επίπεδο.

Άσε Γιωργάκη. Από ιδέες χορτάσαμε! Μας έστειλε κατευθείαν στον γκρεμό...

Κύριε Λίμπερμαν ρωτήστε τον πως κατέστρεψε μία χώρα σαν την Ελλάδα. Θα σας τα πει όλα με κάθε λεπτομέρεια...