ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάνος Καμμένος: Ανεπιθύμητοι Ράιχενμπαχ και Φούχτελ!

Πάνος Καμμένος: Ανεπιθύμητοι Ράιχενμπαχ και Φούχτελ!

Δριμύ κατηγορώ στην κυβέρνηση και τα τρία κόμματα που τη στηρίζουν εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, που έδωσε στο περιθώριο του προσυνεδρίου του κόμματος, στη Θεσσαλονίκη, για τα εθνικά θέματα.

«Προσπαθούν να δημιουργήσουν τον κίνδυνο των δυνάμεων που μάχονται για τα εθνικά θέματα και να πουν ότι υπάρχει μόνο μία λύση, η λύση του μνημονίου», ανέφερε ο Πάνος Καμμένος.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έκανε αναφορά στην ψηφοφορία σχετικά με την παραπομπή του Γιώργο Παπακωνσταντίνου στην προανακριτική επιτροπή, αλλά και στη σχέση της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Καμμένος ζήτησε από τον ελληνικό λαό να διώξει τη σημερινή κυβέρνηση και τους επίτροπους από τα υπουργεία, κηρύσσοντας «ανεπιθύμητους» τους κ.κ. Ράιχενμπαχ και Φούχτελ.

«Εδώ πέρα ακούγονται περίεργα πράγματα, ότι θέλουν στην κυβέρνηση να αναβάλλουν και τις δημοτικές εκλογές. Είναι πιθανό να θέλουν αρκετά χρόνια για να ξεπουλήσουν τα πάντα», σημείωσε.

«Δεν νομίζω ότι ο ελληνικός λαός θα τους ανεχθεί. Εγώ θεωρώ ότι θα δημιουργηθεί ένα μεγάλο δημοκρατικό και πατριωτικό μέτωπο δυνάμεων, που μπορούν να αναλάβουν τη διακυβέρνηση της χώρας, για να φύγει η σημερινή κυβέρνηση μαζί με τους επιτρόπους των υπουργείων», προσέθεσε.

«Εμείς θεωρούμε ότι θα πρέπει ο ελληνικός λαός σύντομα να αποφασίσει ότι οι επίτροποι και όλοι αυτοί, οι οποίοι έχουν έρθει ως επικυρίαρχοι στη χώρα, θα πρέπει να κηρυχθούν από τον ελληνικό λαό ως ανεπιθύμητοι. Ο κ. Φούχτελ, ο κ. Ράιχενμπαχ και όλοι αυτοί οι περίεργοι τύποι, οι οποίοι έρχονται στα υπουργεία της εθνικής επικράτειας, της εθνικά κυρίαρχης χώρας, είναι για μας ανεπιθύμητοι. Και ως ανεπιθύμητους θα πρέπει ο ελληνικός λαός να τους απαγορεύσει πλέον να έρχονται σε αυτόν εδώ τον τόπο, για τον οποίο έχει χυθεί αίμα στο χώμα για να είναι ελεύθερος», τόνισε.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ότι προεκλογικά είπε ψέματα και εκβίασε τον ελληνικό λαό.

Για τον Γιώργο Παπανδρέου ανέφερε ότι είναι «ο καταστροφέας της χώρας» και παρατήρησε πως ανεξάρτητα από το τι ψηφίζουν οι πολίτες «διοικεί» ο Κ. Σημίτης.

Τελειώνοντας την ομιλία του εξέφρασε την στήριξή του στους αγρότες καθώς, όπως τόνισε «αν σταματήσει να παράγει αυτός ο τόπος η Ελλάδα θα είναι σκλαβωμένη ακόμα και να εισάγει τρόφιμα από τους δανειστές της».