ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δριμεία κριτική Π. Καμμένου στην κυβέρνηση

Δριμεία κριτική Π. Καμμένου στην κυβέρνηση

Σκληρή κριτική κατά της κυβέρνησης άσκησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος μιλώντας στο προσυνέδριο του κόμματός του, που διεξάγεται στην Τρίπολη με θέμα «Οικονομία και ανεργία».

Ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι οι «πολιτικές του μνημονίου είναι αυτές που 'έκαψαν' τους φοιτητές στη Λάρισα», επισημαίνοντας παράλληλα πως «το ταξίδι που μας έχουν οδηγήσει οι τοκογλύφοι και οι τραπεζίτες, με συνεργούς τη Γερμανία και τους έλληνες πολιτικούς της συγκυβέρνησης είναι στη μέση».

«Πρέπει να πούμε σε όλες τις Ελληνίδες κι όλους τους Έλληνες ότι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα, τρόμος και φόβος και κακό σενάριο είναι αυτό που ζούμε. Μόνο τότε θα έρθει ανάπτυξη, όταν τους πετάξουμε από εδώ μέσα», σημείωσε.

«Η τρόικα προσπαθεί να πείσει τους πολίτες ότι είμαστε μια φτωχοποιημένη χώρα, όμως η αλήθεια είναι ότι ζούμε σ' ένα ευλογημένο τόπο, που μπορεί να αναπτύξει όλες τις μορφές τουρισμού, με ένα τεράστιο ορυκτό πλούτο κι αυτή είναι η αιτία που αποφάσισαν να στοχοποιήσουν την Ελλάδα», συμπλήρωσε ο κ. Καμμένος.

Τόνισε ακόμη πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες «είναι το κίνημα, που ενώνει όλους τους Έλληνες, με κυβερνητική πρόταση που θα ξαναφέρει το χαμόγελο και την αξιοπρέπεια».

Οι εργασίες του προσυνεδρίου συνεχίζονται με τοποθετήσεις στελεχών του κόμματος από την περιφέρεια.