ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσή Αυγή: Θα κάνουμε σαπούνια τους μετανάστες (ΒΙΝΤΕΟ)

Χρυσή Αυγή: Θα κάνουμε σαπούνια τους μετανάστες (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκαριστικό ντοκιμαντέρ από το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Chanel 4 για τη δράση της Χρυσής Αυγής

Σοκ προκαλεί το ντοκιμαντέρ το του Έλληνα κινηματογραφιστή, Κωνσταντίνου Γεωργούση, το οποίο προβλήθηκε από το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4 και αφορά τη δράση της Χρυσής Αυγής.

Οι κάμερες ακολουθούσαν επί ένα μήνα το περσινό καλοκαίρι μέλη του κόμματος στους δρόμους της πόλης μαγνητοσκοπώντας το πραγματικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής».

Στις εικόνες εμφανίζεται ο υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Αθηνών Αλέξανδρος Πλωμαρίτης να βρίζει αλλοδαπούς και να λέει ότι για την οικονομική κρίση «ευθύνονται οι λαθρομετανάστες».

«Τρία εκατομμύρια χαραμοφάηδες, μας πίνουν το νερό, μας τρώνε το φαΐ και αναπνέουν τον αέρα τον δικό μας τον ελληνικό και μας σκοτώνουν», ενώ τους χαρακτηρίζει «πρωτόγονους, υπανθρώπους και μιάσματα».

Ο κ. Πλωμαρίτης δεν διστάζει να πει πως η Χρυσή Αυγή «θα ανοίξει φούρνους», ενώ στη συνέχεια γελώντας αναφέρει ότι οι λαθρομετανάστες μπορούν να γίνουν «σαπούνια, αλλά όχι για ανθρώπους παρά μόνο για αμάξια ή πεζοδρόμια, επειδή αυτοί είναι χημικοί και μπορεί να βγάλουμε καμιά καντήλα».

Μάλιστα λέει ότι το δέρμα των παράνομων μεταναστών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για λαμπατέρ και τα μαλλιά τους για μπεγλέρια!

Δείτε το βίντεο