ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ΓΑΠ θέλει να πάει στην εκδήλωση του Ιδρύματος «Κ. Καραμανλής»!

Ο ΓΑΠ θέλει να πάει στην εκδήλωση του Ιδρύματος «Κ. Καραμανλής»!

Την εκδήλωση του ιδρύματος «Κωνσταντίνος Καραμανλής» απειλεί να τινάξει στον αέρα ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb επιθυμεί να συμμετάσχει και εκείνος αν ...και ακάλεστος!

Μάλιστα, όχι μόνο είναι ακάλεστος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, αλλά οι διοργανωτές τον θεωρούν μεγάλο προβοκάτορα που το ανακοίνωσε τελευταία στιγμή και τρέμουν το ενδεχόμενο της πρόκλησης έντονων αντιδράσεων του κόσμου και μόνο που θα τον δουν μπροστά τους, με αποτέλεσμα να τρέχουν να προετοιμάσουν αλλά και να κατευνάσουν όσους θα συμμετάσχουν.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, έντονες είναι οι αντιρρήσεις σε μία τέτοια ...επίσκεψη και από τον ίδιο τον Κώστα Καραμανλή, που σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε όχι μόνο να δει μπροστά του τον Γιώργο Παπανδρέου, αλλά δεν θέλει ούτε να φαντάζεται τις αντιδράσεις του κόσμου σε μία ημέρα που είναι αφιερωμένη στον αείμνηστο μεγάλο πολιτικό και θείο του Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Δεν μένει παρά να δούμε, αν ο για τους «Καραμανλικούς» ...«έξω από 'δω» κατέβει τελικά από το Καστρί προς το Μέγαρο Μουσικής, προκαλώντας για αρχή την ακόμα μεγαλύτερη λήψη αστυνομικών μέτρων στην περιοχή...

Κοινώς ...«Mind the GAP»!