ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Γ. Ραγκούσης υπάρχει και τα βάζει με τον «εαυτό» του

Ο Γ. Ραγκούσης υπάρχει και τα βάζει με τον «εαυτό» του

Κοντεύαμε να ξεχάσουμε τον πρώην κηπουρό του Γιώργου Παπανδρέου

Μετά από πολύ καιρό, παρέμβαση στα πολιτικά δρώμενα έκανε ο Γιάννης Ραγκούσης σχολιάζοντας το πολυνομοσχέδιο που πέρασε την Κυριακή η Βουλή.

Ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών και ένας εκ των βασικών "κηπουρών" του ΓΑΠ, θέλησε να θυμίσει στο πολιτικό σύστημα την παρουσία του, σε μία περίοδο πολιτικής μοναξιάς για τον ίδιο μιας και βρίσκεται εκτός διεργασιών.

Αφορμή της παρέμβασης του ήταν μία διάταξη, η οποία κατά τον ίδιο επαναφέρει προγράμματα τύπου stage στο Δημόσιο χωρίς τον έλεγχο του ΑΣΕΠ γεγονός που τον ανάγκασε να ερωτηθεί "πως μπορεί να υπάρχει ελπίδα για αυτόν τον τόπο με ένα τέτοιο πολιτικό σύστημα".

Φυσικά, η ερώτηση του πρώην Υπουργού μάλλον προκάλεσε αρκετά γέλια καθώς η διακυβέρνηση επί των ημερών του οδήγησε τη χώρα στην καταστροφή και την κατέστησε δέσμια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Οπότε μάλλον αυτό το διάστημα έχει ανασάνει η χώρα, έπειτα από την προ τετραετίας επιδρομή διάφορων περίεργων αλεξιπτωτιστών του ΓΑΠ που επειδή έτυχε να πιουν ένα καφέ μαζί του, κατέληξαν να βυθίσουν την Ελλάδα.