ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ένα βήμα πριν ενταχθεί στη ΝΔ

Κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ένα βήμα πριν ενταχθεί στη ΝΔ

Θα μιλήσουν για "συμπόρευση"!

Αποκλειστικές πληροφορίες του NEWSBOMB λένε ότι κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην "συμπαράταξή" - έτσι θα το ονομάσουν- με τη ΝΔ.

Η λέξη "συμπόρευση" χρησιμοποιήθηκε από τον Πρωθυπουργό στην ομιλία του στο συνέδριο της ΝΔ, και αναμένεται να είναι ο "πολιτικός όρος" που θα ξανασυναντήσουμε πολλές φορές μπροστά μας και θα "καμουφλάρει" τις συνεργασίες μεμονωμένων στελεχών του ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία.

Λέμε "συνεργασίες" και όχι "συνεργασία", καθώς θα είναι περισσότερες από μία και δεν θα περιοριστούν μόνο στο όνομα του στελέχους του ΠΑΣΟΚ που εκτιμάται ότι πολύ γρήγορα θα δώσει τα χέρια με τη ΝΔ. Η πληροφορία, που διακινείται, έχει ήδηαρχίσει να προκαλεί αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, καθώς ο Ευάγγελος Βενιζέλος δέχεται σκληρά πυρά στο παρασκήνιο από στελέχη- κυρίως Παπανδρεϊκά- που τον κατηγορούν ότι έχει μετατρέψει το ΠΑΣΟΚ σε "ουρά" της ΝΔ.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο Βενιζέλος δεν έχει λάβει ακόμα γνώση για το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που θα δώσει σύντομα όρκο πίστης στη ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά και το όρομα της "Νέας Ελλάδας". Πάντως η εξέλιξη αυτή θα σημάνει την ιδεολογικοπολιτική κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας στο νέο πολιτικό σκηνικό, με το ΠΑΣΟΚ να έχει χάσει πλήρως το ιδεολογικό του στίγμα.