ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση Καρχιμάκη σε Λαζαρίδη με αιχμές για ρουσφέτια Σαμαρά

Απάντηση Καρχιμάκη σε Λαζαρίδη με αιχμές για ρουσφέτια Σαμαρά

Ανακοίνωση- απάντηση στα όσα είπε ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Χρύσανθος Λαζαρίδης εξέδωσε ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, κ. Μιχάλης Καρχιμάκης.

Στη δήλωσή του ο κ. Καρχιμάκης αφήνει αιχμές εναντίον του Αντώνη Σαμαρά για ρουσφετολογικές προσλήψεις όταν ήταν υπουργός Πολιτισμού.

Το πλήρες κείμενο της δήλωσης που έκανε ο κ. Καρχιμάκης είναι το ακόλουθο:

"Προς κ. Χρύσανθο Λαζαρίδη, ενταύθα

Αν ψάχνατε κ. Λαζαρίδη να βρείτε άμεσα λύση για 2000 απολύσεις και επιλέξατε την ΕΡΤ για να το κάνετε εξυπηρετώντας ταυτόχρονα συμφέροντα μεγαλοπαραγοντων που θέλουν το μερίδιο της ΕΡΤ από όπου κι αν προέρχεται για την πάρτη τους, παρά το ότι είμαι αντίθετος σε λογικές απολύσεων ,όταν την ίδια ώρα μιλάμε για εργασία και θέσεις εργασίας για ανέργους.

Θα μπορούσατε να εισηγηθείτε στον κ. Σαμαρά και ως πρώην αριστερονυνδεξιος, την ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ της αλυσίδας των καραβανιών που οργάνωσε, μετέφερε και διόρισε σε μια νύχτα περίπου σε ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ και φορείς του Υπουργείου Πολιτισμού, καθώς και άλλες επαναφορές χιλιάδων ξεχασμένων μη υλοποιημένων ρουσφετιών από το 1990 που εγκαταστήσατε στο δημόσιο, την περίοδο διακυβέρνησης της Ν.Δ, 2004-2009 μετά από 25 ΧΡΟΝΙΑ περίπου.

Μιχάλης Καρχιμάκης".