Η κρίση στη Λιβύη τον σήκωσε από το κρεβάτι

Ο Πρωθυπουργός είχε συνάντηση με τις ηγεσίες των υπουργείων Εξωτερικών και Άμυνας...

Η κρίση στη Λιβύη και οι πρωτοβουλίες της ελληνικής κυβέρνησης για τη διασφάλιση των εθνικών συμφερόντων σήκωσαν τον Πρωθυπουργό από το κρεβάτι, όπου βρισκόταν επί τέσσερις μέρες λόγω κρυολογήματος.

Το μεσημέρι βρέθηκε στο γραφείο του στη Βουλή, όπου είχε συνεργασία με τους υπουργούς Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο, Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα, τον αναπληρωτή υπουργό Πάνο Μπεγλίτη, τον υφυπουργό Δημήτρη Δόλλη και τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Εξωτερικών Ι.Α. Ζέππο.

Ο πρωθυπουργός κάλεσε τις ηγεσίες των υπουργείων Εξωτερικών και Άμυνας για να τον ενημερώσουν για τις τελευταίες διπλωματικές και στρατιωτικές εξελίξεις στην κρίση της Λιβύης, ενώ επί τάπητος τέθηκαν όλα τα δεδομένα καθώς και οι επιχειρησιακές δραστηριότητες των νατοϊκών βάσεων στη Σούδα και το Άκτιο.

Ο κ. Παπανδρέου είχε επίσης σύσκεψη με τους στενούς του συνεργάτες ενόψει της αυριανής συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και της συνεδρίασης του Προεδρείου του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος αύριο και το Σάββατο στην Αθήνα.