ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στουρνάρας: Εγώ δεν βλέπω καμιά αντίδραση!

Στουρνάρας: Εγώ δεν βλέπω καμιά αντίδραση!

Το πολυνομοσχέδιο και τα προαπαιτούμενα για την επόμενη δόση ήταν το βασικό αντικείμενο της ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε απόψε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και στην οποία συμμετείχαν οι υπουργοί Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ο υπουργός Οικονομικών σε ερώτηση για τις αντιδράσεις βουλευτών της συμπολίτευσης στο πολυνομοσχέδιο απάντησε: «Δε βλέπω εγώ κάποια αντίδραση. Δεν έχω δει κάποια αντίδραση. Εγώ βέβαια σήμερα δεν ήμουν στη Βουλή. Στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων χθες δεν είδα ισχυρές αντιδράσεις».

Σε άλλη ερώτηση για τις αντιδράσεις κι από την πλευρά των δημάρχων, ο κ. Στουρνάρας παρέπεμψε στον αρμόδιο υπουργό Γιάννη Μιχελάκη. Πάντως ειδικότερα για το θέμα των δημοτικών αστυνομικών, αποφασίστηκε ότι όσοι έχουν πραγματικά πιστοποιητικά σπουδών και εμπειρίας δεν θα μείνουν άνεργοι. Η σύσκεψη εξελίχθηκε σε μία ευρύτερη συζήτηση για την πολιτική επικαιρότητα μέχρι και για το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ στις 8 Αυγούστου.