ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Σχέδιο υποβάθμισης της Αμυντικής Βιομηχανίας

Τσίπρας: Σχέδιο υποβάθμισης της Αμυντικής Βιομηχανίας

Για σχέδιο υποβάθμισης, απαξίωσης, της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας στο σύνολό της έκανε λόγο ο Αλ. Τσίπρας κατά την επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις της εταιρείας «Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα»

«Υπάρχει ένα σχέδιο. Και το σχέδιο αυτό το βλέπουμε σήμερα να ολοκληρώνεται, να απειλεί και εσάς που είστε εργαζόμενοι εδώ, αλλά και τα κυριαρχικά συμφέροντα και δικαιώματα της χώρας, διότι η αμυντική βιομηχανία δεν είναι ένας απλός παραγωγικός τομέας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ μιλώντας στους εργαζόμενους.

Ο Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή τη συμπλήρωση 39 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας τόνισε ότι: «Σήμερα δεν μπορεί να πανηγυρίζουμε, ούτε να είμαστε χαρούμενοι, διότι διαπιστώνουμε μετά από 39 χρόνια αγώνων και αδικαίωτων προσδοκιών του ελληνικού λαού είμαστε μπροστά σε μία Δημοκρατία “ανάπηρη”».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρόσθεσε: «Μετά από τρία χρόνια εφαρμογής μιας σκληρής, βάναυσης πολιτικής, υποτίθεται για τη σωτηρία της χώρας, της πολιτικής του μνημονίου, είναι κοινή διαπίστωση ότι δεν μπορούν να συμβαδίζουν τα μνημόνια της βαρβαρότητας με τη Δημοκρατία, την κοινωνική συνοχή, με την πρόοδο, την ανάπτυξη αλλά και την όποια προσδοκία για έξοδο από την κρίση».