ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Παυλόπουλος: Ο Παπανδρέου συνήθισε χωρίς να δέχεται κανέναν έλεγχο

Π. Παυλόπουλος: Ο Παπανδρέου συνήθισε χωρίς να δέχεται κανέναν έλεγχο

«Ως αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης περιφερόταν ανά την υφήλιο διασύροντας τη χώρα του», δηλώνει ο βουλευτής της ΝΔ

Με αφορμή το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας ο βουλευτής της ΝΔ, Προκόπης Παυλόπουλος, ανέφερε σε ραδιοφωνικό σταθμό: «Να το πω απλά... Έτσι συνήθισε ο κ. Παπανδρέου. Με αυτό τον τρόπο συνήθισε να πορεύεται χρόνια ολόκληρα. Χωρίς να δέχεται κανέναν έλεγχο, να είναι κήνσορας, τιμητής των πάντων», σημείωσε ο κ. Παυλόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Αλλά βλέπετε, έχει αυτή την αντίδραση. Ποιος τώρα; Ο άνθρωπος που άμα δείτε, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το έζησα στο πετσί μου ως μέλος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, περιφερόταν ανά την υφήλιο διασύροντας τη χώρα του».

Στο σημείο αυτό είναι αναγκαίο να αναφέρουμε πως το ίδιο ακριβώς κάνει και τώρα... Συνεχίζει να κάνει διεθνώς ρεζίλι τη χώρα μας παραδίδοντας σεμινάρια με τη γνωστή θεματολογία «πως θα καταφέρετε να καταστρέψετε μία χώρα σε λίγα 24ωρα».

Ο κ. Παυλόπουλος, αληθινός «χείμαρρος», συνέχισε λέγοντας: «Δεν έχει συνηθίσει την κριτική και σ' αυτό να πω την αλήθεια τον καλόμαθαν κι όλοι εκείνοι, από πλευράς Τύπου, οι οποίοι την εποχή ακριβώς που ήταν αντιπολίτευση και έπρεπε οπωσδήποτε να πέσει η κυβέρνηση Καραμανλή, την εποχή εκείνη, δεν υπήρξε κατηγορία για κατηγορία του κ. Παπανδρέου όσο κι αν ήταν αστήρικτη που να μην την στηρίξουν. Και βεβαίως ήταν εκείνοι οι οποίοι τον στήριξαν επίσης με το "λεφτά υπάρχουν" για να πάρει την κυβέρνηση και να εξαπατήσει πολιτικώς τον ελληνικό λαό»