Παπαδημούλης: Είμαστε Αριστεροί, όχι τσαρλατάνοι

Παπαδημούλης: Είμαστε Αριστεροί, όχι τσαρλατάνοι

Αιχμές για τη στάση ορισμένων ΜΜΕ απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο Δ. Παπαδημούλης , υποστηρίζοντας πως εσκεμμένα παρερμηνεύουν τα λεγόμενά του.

 «Ορισμένα ΜΜΕ που δεν είναι ιδιαιτέρως φιλικά προς τον ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν, σε όσα είπα χθες, να βρουν μια διαφοροποίηση από τη συλλογική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ. Για μια ακόμη φορά πέφτουν έξω. Παραπέμπω σε όσα είπε πολύ πρόσφατα, στις αρχές Ιουλίου ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στη Δραπετσώνα και παρουσιάζοντας το πρόγραμμά μας για την καταπολέμηση της φτώχειας και την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους. Ο ΣΥΡΙΖΑ ανεβαίνει, ωριμάζει, μεγαλώνει, ακριβώς γιατί παίρνει αποστάσεις από το παρελθόν της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που έταζαν λαγούς με πετραχήλια προεκλογικά και έκαναν τα εντελώς ανάποδα μετεκλογικά» τόνισε μιλώντας στο ρ/σ Alpha 9.89 FM.

«Ο στόχος μας είναι να βάλουμε ένα φρένο στον κατήφορο των Μνημονίων και ν’ αρχίσουμε βήμα-βήμα και με τον ταχύτερο δυνατό ρυθμό να υλοποιούμε την προσπάθεια μείωσης της ανεργίας, ανάπτυξης, διόρθωσης αδικιών, στήριξης του μισθού και της σύνταξης, πάντα με γνώμονα τους πιο αδύνατους. Επί λέξει, τα ίδια είπε και ο Αλ.Τσίπρας, στις αρχές Ιουλίου, κι αυτή είναι η συλλογική μας θέση. Ποτέ δεν υποσχεθήκαμε ότι θα πατήσουμε ένα κουμπί και οι μισθοί, οι συντάξεις, οι κοινωνικές παροχές θα βρεθούν εκεί που ήταν το 2008 ή το 2009. Είμαστε Αριστεροί, όχι δημαγωγοί και τσαρλατάνοι» κατέληξε ο κ. Παπαδημούλης.