Η Τζάκρη επιτέθηκε στον Σαμαρά και μετά από λίγο τα μάζεψε!

Η Τζάκρη επιτέθηκε στον Σαμαρά και μετά από λίγο τα μάζεψε!

Σε «διευκρινίσεις» προχώρησε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μετά την αναταραχή που προκλήθηκε από την επίθεση εναντίον του Αντώνη Σαμαρά και την απόφαση της να ψηφίσει «παρούσα» στην τροπολογία για την ΕΥΔΑΠ.

Με νέα της δήλωσε ανέφερε: «Η συζήτηση στη Βουλή που αφορούσε και στην τροπολογία για την ΕΥΔΑΠ, όπου είχα γραφτεί για να μιλήσω, διεκόπη λόγω της διεξαγωγής ονομαστικής ψηφοφορίας. Διαφωνώ με τους όρους τους οποίους πραγματοποιείται η συγκεκριμένη αποκρατικοποίηση και γι' αυτό το λόγο ψήφισα «παρούσα»» ανέφερε η Θεοδώρα Τζάκρη.

Νωρίτερα όμως η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δικαιολόγησε με επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού και της τρόικας, το «παρούσα» που επιφύλαξε στην τροπολογία για την ΕΥΔΑΠ, κατά την σχετική ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή.

«Η σημερινή μου στάση, είναι η αυτονόητη απάντηση των προοδευτικών δυνάμεων που έχουν υποχρέωση να αποτρέψουν το ξεπούλημα της χώρας στο οποίο έχει επιδοθεί ο κ. Σαμαράς, βαφτίζοντάς το success story», ανέφερε στην αρχική της δήλωσή της η κα Τζάκρη.

«Σε ό,τι με αφορά, ο μόνος γνώμονας των αποφάσεών μου είναι το μακροπρόθεσμο συμφέρον του ελληνικού λαού. Η ψήφος μου είναι ακόμη ένα σαφές μήνυμα προς την Τρόικα ότι δεν ξεπουλάμε, δεν χαρίζουμε την περιουσία του ελληνικού λαού και τις φοβερές «αναπτυξιακές» ιδέες τους να τις εφαρμόσουν πρώτα στις δικές τους χώρες», κατέληξε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Υπενθυμίζεται πως η τροπολογία αφορούσε την αποπληρωμή οφειλών του Δημοσίου προς την εταιρεία και την ενδεχόμενη αναπροσαρμογή των εφάπαξ που προέβλεπε η συλλογική σύμβαση των εργαζομένων. Είχε δε αντιμετωπιστεί από την αντιπολίτευση, ως προάγγελος της πλήρους ιδιωτικοποίησης της ΕΥΔΑΠ.

Διαβάστε επίσης:

Πέρασε η «τουριστική επιχειρηματικότητα» μαζί με τροπολογία για ΕΥΔΑΠ