ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητρόπουλος: Η τροϊκανή κυβέρνηση συνεχίζει το «δόγμα του ΣΟΚ»

Μητρόπουλος: Η τροϊκανή κυβέρνηση συνεχίζει το «δόγμα του ΣΟΚ»

«Η Ελλάδα χορεύει το χορό της συκοφαντίας των μνημονιακών σωτήρων», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο υπεύθυνος τομέα Διοικητικής Μεταρρύθμισης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Μητρόπουλος.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι η κυβέρνηση , ενεργοποιεί πάλι τις μηχανές της παραπληροφόρησης, της συκοφαντίας και παραπλάνησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Παρά την έκταση της μνημονιακής καταστροφής, η τροϊκανή κυβέρνηση συνεχίζει ακάθεκτα στο ίδιο “δόγμα του σοκ”. Για να βαφτίσει τις αθρόες απολύσεις στο δημόσιο τομέα αποκατάσταση της αξιοκρατίας και δικαιοσύνης και με σκοπό να αναρριπίσει τον κοινωνικό αυτοματισμό, σε βάρος δεκάδων χιλιάδων οικογενειών που θα μείνουν στο δρόμο, ενεργοποιεί πάλι τις μηχανές της παραπληροφόρησης, της συκοφαντίας και παραπλάνησης.

Για να αποκρύψει ότι κάθε διαθεσιμότητα οδηγεί σίγουρα σε απόλυση αφού με τον πρόσφατο νόμο 4172/13 (άρθρο 90) “η διαθεσιμότητα διαρκεί 8 μήνες μετά την πάροδο των οποίων ο υπάλληλος απολύεται” διασύρει ολόκληρες κατηγορίες δημοσίων λειτουργών, ολόκληρες περιοχές της χώρας. Στόχος της να αδρανοποιήσει τα ενωτικά λαϊκά αντανακλαστικά στην κοινωνική βάση και να αποτρέψει τη διόγκωση του κύματος συμπαράστασης στους διωκόμενους από το μνημόνιο.

Προχθές ήταν η Ζάκυνθος με τα ψευδή στοιχεία περί τυφλότητας. Χθες η Κάλυμνος με τη δήθεν γενικευμένη ανασφάλιστη και μαύρη εργασία. Σήμερα οι υπάλληλοι με τα δήθεν πλαστά πτυχία σε ευρεία έκταση χωρίς όμως καμία πειστική και συγκεκριμένη τεκμηρίωση.

Η Ελλάδα χορεύει το χορό της συκοφαντίας των μνημονιακών σωτήρων, κάτι που οι Γερμανοί επικυρίαρχοι γνωρίζουν πολύ καλά να κάνουν από την εποχή της αποικιοκρατίας.

Οι δήθεν άγιοι και αγνοί, που εφαρμόζουν συστηματικά προγράμματα εξαγοράς των κυβερνήσεων για να προωθήσουν τις γεωστρατηγικές τους επενδύσεις και τα εξαγωγικά τους προϊόντα, βρήκαν σε αυτή την εκστρατεία κατασυκοφάντησης των δημοσίων υπαλλήλων και του λαού μας πρόθυμους συνεργούς, τους νεοφιλελεύθερους ζηλωτές της μνημονιακής κυβέρνησης.

Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι η εποχή της παραπληροφόρησης έχει περάσει. Ο λαός μας δεν τρομοκρατείται. Δεν τους πιστεύει πια.

Αντιλαμβάνεται και αυτούς που σχεδιάζουν τις γενικευμένες συκοφαντίες, αλλά και τους δημοσιολόγους που αναπαράγουν πρόθυμα και πολλαπλασιαστικά τα κέρδη τους.

Ο ελληνικός λαός έχει στέρεες συνειδησιακές βάσεις και αρετές, ώστε να μην παρασύρεται εύκολα από τις σειρήνες της μνημονιακής παραπληροφόρησης.