ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Υπουργείο Εργασίας αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ

Στο Υπουργείο Εργασίας αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ

Η πορεία εφαρμογής των προγραμμάτων αντιμετώπισης της ανεργίας, αλλά και τα ζητήματα που υπάρχουν ενόψει της αξιολόγησης του προγράμματος από την τρόικα, τέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ με τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιάννη Βρούτση και τον υφυπουργό Βασίλη Κεγκέρογλου, παρουσία και των γενικών γραμματέων 'Αννας Στρατινάκη και Παναγιώτη Κοκκόρη.

Σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, για ορισμένα από τα θέματα που συζητήθηκαν θα κατατεθούν στις αμέσως επόμενες ημέρες και εξειδικευμένες προτάσεις του ΠΑΣΟΚ, ενώ σε νέα συνάντηση θα συζητηθούν ιδιαίτερα προτάσεις για μέτρα ανάσχεσης της ανεργίας και ανακούφισης ευπαθών ομάδων του πληθυσμού.

Την αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ αποτελούσαν ο υπεύθυνος της Κ.Ο. για θέματα του υπουργείου Εργασίας, Γιάννης Κουτσούκος και τα μέλη της Γραμματείας Παρακολούθησης Κυβερνητικού Έργου, Γιώργος Κουτρουμάνης και Χρήστος Πρωτόπαπας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αύριο αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ θα συναντηθεί, στο υπουργείο Οικονομικών, με τον γενικό γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων, Χάρη Θεοχάρη, με θέμα συζήτησης την πορεία των εσόδων, ενώ την Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, έχει προγραμματιστεί συνάντηση στελεχών του ΠΑΣΟΚ με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, για θέματα αρμοδιότητάς τους.