ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κεδίκογλου: Θα δείξουμε στον κόσμο τι εστί Χρυσή Αυγή

Κεδίκογλου: Θα δείξουμε στον κόσμο τι εστί Χρυσή Αυγή

Τις εξελίξεις στο θέμα της Χρυσής Αυγής σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

«Θα δείξουμε στον κόσμο τι εστί Χρυσή Αυγή» δήλωσε στον ΣΚΑΪ επισημαίνοντας ότι οι έρευνες των αρχών βρίσκονταν σε εξέλιξη και η τραγική δολοφονία του Φύσσα ενήργησε ως καταλύτης.

Ο κ. Κεδίκογλου υποστήριξε ότι η ελληνική κοινωνία αιφνιδιάστηκε από την είσοδο στη Βουλή μιας εγκληματικής οργάνωσης που έπαιζε με τον αντισυστημικό της χαρακτήρα.

Για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ο κ. Κεδίκογλου ανέφερε ότι η κυβέρνηση είχε πει ότι ήθελε αλλαγές είχε αρκετές γκρίζες ζώνες, έγιναν αλλαγές και κατατίθεται τώρα στη Βουλή.

Χαρακτήρισε δε, ως ακατανόητη την άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να διακοπεί η χρηματοδότηση της ΧΑ. «Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω την άποψη του ΣΥΡΙΖΑ ότι η συγκεκριμένη ρύθμιση είναι αποσπασματική, το θέμα της άρσης χρηματοδότησης πρέπει να γίνει άμεσα, μπορούμε να δεχθούμε και το τεκμήριο της αθωότητας και να είναι με αναστολή η άρση χρηματοδότησης» σημείωσε.

Τόνισε, επίσης, ότι η διείσδυση της ΧΑ στην αστυνομία είναι μικρή, ενώ η έρευνα για τις ένοπλες δυνάμεις δεν έδειξε καμία διείσδυση της οργάνωσης.