ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καταδίκη κομμάτων για την επίθεση στο γραφείο Βαρβιτσιώτη

Καταδίκη κομμάτων για την επίθεση στο γραφείο Βαρβιτσιώτη

Την επίθεση στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και τις βιαιότητες εις βάρος των συνεργατών του, καταδικάζει η Δημοκρατική Αριστερά.

«Τέτοιου είδους επιθέσεις το μόνο που πετυχαίνουν είναι να πυροδοτούν εντάσεις και να τροφοδοτούν τον κύκλο της βίας» αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος.

Την επίθεση καταδίκασαν και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, οι οποίοι, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος, «καταδικάζουν και κάθε μορφή βίας».

«Η σημερινή εμπρηστική επίθεση εναντίον του πολιτικού γραφείου του κ. Βαρβιτσιώτη είναι μια απόλυτα καταδικαστέα πράξη. Τέτοιου είδους ενέργειες αντικειμενικά συμβάλουν στην ενδυνάμωση του φαύλου κύκλου της βίας, του αυταρχισμού και της καταστολής», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το ΚΚΕ καταδικάζει την εμπρηστική επίθεση εναντίον του πολιτικού γραφείου του M. Βαρβιτσιώτη. Αυτές οι ενέργειες δημιουργούν σοβαρά ερωτηματικά για τους σκοπούς και τους στόχους που υπηρετούν» υπογραμμίζεται σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του κόμματος.

Διαβάστε επίσης:

Καταδίκη Κεδίκογλου για την εμπρηστική επίθεση στο γραφείο Βαρβιτσιώτη

Έκρηξη στο πολιτικό γραφείου του Βαρβιτσιώτη (pics)