ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασιδιάρης: «Είμαστε δεύτερο κόμμα στις δημοσκοπήσεις» (vid)

Κασιδιάρης: «Είμαστε δεύτερο κόμμα στις δημοσκοπήσεις» (vid)

Προκλητικοί εμφανίστηκαν ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο βουλευτής Σερρών Αρτέμης Ματθαιόπουλος στη διαδικτυακή εκπομπή της Χρυσής Αυγής.

Χαρακτήρισαν τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια «βλάκα» και τον Ευάγγελο Βενιζέλο ανδρείκελο του κ. Σαμαρά που ζυγίζει 800 κιλά.

Μεταξύ άλλων αμφισβήτησαν όλες αυτές τις δημοσκοπήσεις που βγαίνουν σχεδόν σε καθημερινή βάση και οι οποίες δείχνουν μία σαφή κάμψη στα ποσοστά της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με όσα δηλώνουν το ποσοστό της Χρυσής Αυγής είναι υπερδιπλάσιο από αυτό που δείχνουν στις δημοσκοπήσεις.

Πώς το αιτιολόγησαν; «Οι πολίτες στα γκάλοπ δεν λένε ότι θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή με το φόβο ότι θα φτάσει και στο δικό τους σπίτι η Αντιτρομοκρατική».

Για άλλη μία φορά ο κ. Κασιδιάρης κατηγόρησε όλα τα μέσα πως τους έχουν αποκόψει, λέγοντας πως εάν τους άφηναν να μιλήσουν τότε θα ήταν μακράν το πρώτο κόμμα στις δημοσκοπήσεις.

Παράλληλα, ο κ. Κασιδιάρης προανήγγειλε πως το Σάββατο θα βγουν στη δημοσιότητα μηνύματα των τριών στελεχών της Χρυσής Αυγής που βρίσκονται προφυλακιστέοι στις φυλακές Κορυδαλλού και συγκεκριμένα των κ.κ. Μιχαλολιάκου, Παππά και Λαγού.

Χαρακτήρισε τον κ. Βενιζέλο ανδρείκελο του κ. Σαμαρά, ενώ έκανε ένα άκρως υποτιμητικό σχόλιο λέγοντας πως ζυγίζει «800 κιλά».

Οι χαρακτηρισμοί δεν έλειψαν και για τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, τον οποίο χαρακτήρισαν «βλάκα», ενώ και οι δύο συμφώνησαν στο γεγονός ότι όσοι τους αποδοκιμάζουν είναι τα απόβλητα. Οι ίδιοι όπως ισχυρίζονται δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν στο δρόμο από τις χειραψίες και τα συγχαρητήρια του κόσμου.

Σε ερώτηση για το πού βρήκε τα 50.000 ευρώ που έδωσε ο κ. Κασιδιάρης για εγγύηση, δήλωσε πως προέρχονται από το εφάπαξ του πατέρα του.

Δείτε το βίντεο: