ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαμαράς: H πρόταση δυσπιστίας δηλητηριάζει το γενικό κλίμα στη χώρα

Σαμαράς: H πρόταση δυσπιστίας δηλητηριάζει το γενικό κλίμα στη χώρα

Μια μικρή ανάπαυλα στο καφενείο της Βουλής έκανε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, πριν μπει στην Ολομέλεια για να παρακολουθήσει την συζήτηση επί της προτάσεως δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά από ένα βαρύ πρόγραμμα, ο πρωθυπουργός ήρθε στη Βουλή κι αφού πέρασε από το Εντευκτήριο και συνομίλησε για λίγο με τους βουλευτές, κάθισε με τον Δημήτρη Σταμάτη και τον γραμματέα της ΚΟ, Θανάση Μπούρα, τα στελέχη του γραφείου Τύπου του στη Βουλή και τον βουλευτή Κώστα Μαρκόπουλο.

Η πληροφορία ότι ο πρωθυπουργός βρίσκεται στο καφενείο έφτασε στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών οι οποίοι έσπευσαν αμέσως να τον συναντήσουν. Ο κ. Σαμαράς τους καλωσόρισε, τους χαιρέτισε έναν έναν δια χειραψίας και είχε μια χαλαρή κουβέντα μαζί τους.

Όταν ρωτήθηκε για την πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Σαμαράς σχολίασε ότι η πρόταση δυσπιστίας δηλητηριάζει το γενικό κλίμα στη χώρα. Για τον ενιαίο φόρο στα ακίνητα ο πρωθυπουργός προανήγγειλε αλλαγές ώστε - όπως είπε - να γίνει πιο δίκαιος, ενώ αναφερόμενος στο πλεόνασμα του προϋπολογισμού ανέφερε ότι μήνες πριν δεν το περιμέναμε ούτε εμείς, ούτε η τρόικα.

Ο κ. Σαμαράς μπήκε στην Ολομέλεια την ώρα που στο βήμα της Βουλής εκφωνούσε την ομιλία του ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης και παραμένει μέχρι αυτή την ώρα.

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας:Να σταματήσει τώρα η καταστροφική λιτότητα και το μνημόνιο!