ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κωνσταντοπούλου: Διάβημα στον Άρειο Πάγο για τα επεισόδια στην ΕΡΤ

Κωνσταντοπούλου: Διάβημα στον Άρειο Πάγο για τα επεισόδια στην ΕΡΤ

Διάβημα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για όσα συνέβησαν το Σάββατο έξω από το Ραδιομέγαρο της πρώην ΕΡΤ κατέθεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου επιφυλασσόμενη να επανέλθει αύριο με την υποβολή και έγγραφης αναφοράς.

Η κ. Κωνσταντοπούλου επισκέφθηκε την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη, λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, συνοδευόμενη από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη και Βασίλη Χατζηλάμπρου αλλά και τη βουλευτή των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή.

Σε δηλώσεις της η κ. Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε σε «αυτόφωρα κακουργήματα και πλημμελήματα» που όπως είπε διαπράχθηκαν, μαγνητοσκοπήθηκαν, διαπιστώθηκαν και δημοσίως καταγγέλθηκαν και πρόσθεσε: «Ζητήσαμε να μάθουμε αν υπάρχουν ενέργειες της Εισαγγελικής Αρχής. Η κυρία εισαγγελέας μας είπε ότι δεν έχει γίνει καμιά ενέργεια και επιφυλάχθηκε. Αύριο θα επανέλθουμε με έγγραφη αναφορά».

Από την πλευρά της η κ. Μακρή ως «αυτόπτης μάρτυρας» όπως είπε βεβαίωσε τον προπηλακισμό και την προσπάθεια λιντσαρίσματος της κ. Κωνσταντοπούλου.

Διαβάστε επίσης:

Ένταση έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

Επεισόδια με βουλευτές στην ΕΡΤ- Ενταση και παρέμβαση Τσίπρα στη Βουλή