ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ντόρα, ο Τριαντάφυλλος και η επιστροφή στο μαντρί

Η Ντόρα, ο Τριαντάφυλλος και η επιστροφή στο μαντρί

Ένα περίεργο σενάριο διακινείται τις τελευταίες ώρες στα πολιτικά πηγαδάκια.

Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ ανοίγουν το θέμα επιστροφής της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση με συνεντεύξεις τους, αν και στενοί συνεργάτες του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Φώτη Κουβέλη δεν απορρίπτουν μια τέτοια προοπτική πλέον, αλλά βάζουν προϋποθέσεις.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος κ. Ανδρέας Παπαδόπουλος δήλωσε στον «Ελεύθερο Τύπο»: «Τέτοιο θέμα δεν έχει τεθεί από κανέναν και πολύ περισσότερο από τη ΔΗΜΑΡ. Ως εκ τούτου δεν μπορούμε να αποκλείσουμε καμία εξέλιξη, πολύ περισσότερο στην κατάσταση που βρίσκεται η χώρα και με την ρευστότητα που επικρατεί. Πάντως, η όποια επιλογή θα γίνει με γνώμονα το συμφέρον της χώρας».

Στο ραδιόφωνο η κ. Ντόρα Μπακογιάννη υποστήριξε πως ο πρωθυπουργός πρέπει να αναλάβει την πρωτοβουλία να κληθεί η ΔΗΜΑΡ να συμμετάσχει στην κυβέρνηση στη βάση μιας νέας προγραμματικής συμφωνίας.

Ανάλογες απόψεις εξέφρασε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Κώστας Τριαντάφυλλος, ο οποίος διατηρεί άριστες πολιτικές σχέσεις με στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Σχολιάζεται ότι εκτός του κ. Ανδρέα Παπαδόπουλου, το ενδεχόμενο της επανεισόδου της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση υποστηρίζει και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κ. Νίκος Τσούκαλης, ο οποίος τοποθετείται στην «αριστερή πτέρυγα» της Δημοκρατικής Αριστεράς...

πηγή: εφημερίδα NEWSBOMB

Διαβάστε επίσης:

Η Ντόρα πέταξε σωσίβιο στη ΔΗΜΑΡ

Αμηχανία στο Μαξίμου μετά την πρόταση Ντόρας για επιστροφή της ΔΗΜΑΡ