ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ΓΑΠ κάνει γκάλοπ για τον εαυτό του…

Ο ΓΑΠ κάνει γκάλοπ για τον εαυτό του…

Η νεοελληνική εκδοχή του σοσιαλιστικού διαλογισμού

Ύστερα από την γιγαντιαίας πολιτικής σκέψης δενδροφύτευση με πλαστική γλάστρα στην Κωνσταντινούπολη, ο Γιώργος Παπανδρέου είναι εδώ ενωμένος – δυνατός και ως «Μεγάλος στοχαστής» ετοιμάζεται για τις επόμενες πολιτικές κινήσεις του.

Με προσήλωση στο στόχο, την οποία θα ζήλευε και το «Καράτε Κιντ» ο ντόπιος δάσκαλος της σοσιαλιστικής διακυβέρνησης μοιράζεται την ανάγκη έκφρασης του εσωτερικού διαλογισμού του με συνεργάτες και πρώην υπουργούς της κυβέρνησής του.

Έστειλε ηλεκτρονικό μήνυμα και τους ζητεί να κάνουν έναν απολογισμό της περιόδου της διακυβέρνησης της χώρας από τον ίδιο. Αν πάρει κανείς υπ' όψιν του τα μισόλογα που λένε οι συνεργάτες του κ. Παπανδρέου μάλλον διερευνά τα περιθώρια να επανέλθει στο πολιτικό προσκήνιο αλλά και να μάθει ποιος ή ποιοι τον ανέτρεψαν.

Ο πρώην πρωθυπουργός επιθυμεί να καταγραφούν γεγονότα και ιστορίες από την περίοδο της διακυβέρνησής του. Θέλει να μάθει για τις αντιστάσεις που συνάντησαν στην εφαρμογή της πολιτικής τους αλλά και να καταγράψουν τους αντιπάλους ή και τους συμμάχους που είχαν στο έργο τους.

Το ηθικώς ορθότερο θα ήταν πάντως να προβεί σε μια τέτοια κίνηση εφ' όσον θα είχε κάνει τη δημόσια αυτοκριτική του και δεν θα επιχειρούσε να μετακυλίσει τις ευθύνες στον προκάτοχό του κ. Κώστα Καραμανλή, ενώ ήταν και παρέμεινε εγκλωβισμένος στα αδιέξοδα της διακυβέρνησης από τον κ. Κ. Σημίτη...

πηγή: εφημερίδα NEWSBOMB

Διαβάστε επίσης:

Δεν βγαίνει ο Γιωργάκης: Παρέχει υπηρεσίες διδασκαλίας με μπλοκάκι!

Όλα στο φως: Ο Παπανδρέου εξηγεί γιατί κάνει «σφυγμομέτρηση» στο ΠΑΣΟΚ