ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπουτάρης: Οι Σκοπιανοί είναι πάρα πολύ καλοί πελάτες

Μπουτάρης: Οι Σκοπιανοί είναι πάρα πολύ καλοί πελάτες

Ανταπόδοση μιας καλής χειρονομίας χαρακτήρισε την επίσκεψη που πραγματοποίησε στις 10 Δεκεμβρίου στα Σκόπια ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου.


«Θερμοκέφαλοι λέγανε διάφορα», είπε ο κ. Μπουτάρης δύο ημέρες μετά την επίσκεψή του στα Σκόπια, που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, έπειτα από τη δημοσιοποίηση φωτογραφίας στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος να είναι - στη διάρκεια εκδήλωσης- μπροστά από πανό στο οποίο αναγράφεται «Οικονομικό Επιμελητήριο Μακεδονίας».

Όπως είπε ο δήμαρχος οι κάτοικοι των Σκοπίων είναι πάρα πολύ καλοί πελάτες στην αγορά της Θεσσαλονίκης και τα τουριστικά θέρετρα στην ευρύτερη περιοχή (Κατερίνη, Χαλκιδική κ.α.).

Ο δήμος δεν κάνει διπλωματία υπογράμμισε και ανακοίνωσε ότι, το επόμενο ταξίδι καλής θέλησης έχει προορισμό την Πρίστινα, στη συνέχεια ακολουθεί το Δυρράχιο «για να εγκαινιαστεί το περίφημο πάρκο της Θεσσαλονίκης» και ακολουθούν η Σόφια και το Βελιγράδι. Σ' αυτά τα ταξίδια έμφαση θα δοθεί στην παρουσίαση της Θεσσαλονίκης ως Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014.

Διαβάστε επίσης:

H σιωπή του Μπουτάρη για τους Τούρκους

Ο Μπουτάρης στα Σκόπια και το μόνο που τον ενόχλησε ήταν η «αισθητική»