ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Καραμανλής: Άναψε κερί στον Όσιο Λουκά

Κ. Καραμανλής: Άναψε κερί στον Όσιο Λουκά

Θα διαβάσατε ότι ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής και η σύζυγός του Νατάσα παρέστησαν στη γαμήλια τελετή του επιχειρηματία κ Χρήστου Μίχα - κουνιάδου του βουλευτή ΝΔ της Βοιωτίας κ Ανδρέα Κουτσούμπα, με τον οποίο διατηρεί από ετών στενή οικογενειακή σχέση, όπως και με τους γονείς του γαμπρού Μπάμπη και Λουκία Μίχα. Αυτά έγιναν το βράδυ του Σαββάτου.

Χθες το πρωί, ο κ. Καραμανλής με τον πρώην υφυπουργό Εξωτερικών κ. Γιάννη Βαληνάκη, τον βουλευτή Βοιωτίας κ. Ανδρέα Κουτσούμπα και τοπικούς παράγοντες επισκέφθηκαν την Ιερά μονή Όσιου Λουκά, στο Στείρι Βοιωτίας.

Η εφημερίδα NEWSBOMB δημοσιεύει φωτογραφία από την επίσκεψη του πρώην πρωθυπουργού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καραμανλής πήγε στο ναό, προσευχήθηκε για λίγο, έκανε παρατηρήσεις σε κάποιους που είχαν ξεχάσει ότι χθες ήταν του Αγίου Ελευθερίου.

Κάποιοι από τους παριστάμενους βρήκαν αφορμή να σχολιάσουν ότι τέτοια μέρα στην Κατοχή όλοι εύχονταν «Καλή Λευτεριά» από τους Κατακτητές ενώ τώρα το λένε για το «Μνημόνιο» και την τρόικα. Και στις δύο περιπτώσεις, οι πρωταγωνιστές ήταν Γερμανοί…