ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προκαλεί ο Βενιζέλος στο ΥΠΕΞ

Προκαλεί ο Βενιζέλος στο ΥΠΕΞ

Όλοι οι υφιστάμενοί του έχουν αρχίσει να τον σχολιάζουν αρνητικά για τη συμπεριφορά του και τις αντιλήψεις του για τη «χρηστή διοίκηση».

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πόσες αφορμές δίνει για σχόλια ο «μεγαλειώδης» αντιπρόεδρος, υπουργός, κομματάρχης, οσονούπω προεδρεύων και διπλωμάτης του "Ich", ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ακούστε λοιπόν τι ακούγεται από την αρχή της οδού Ζαλοκώστα μέχρι τα γνωστά στέκια των δημοσιογράφων και των διπλωματών στην οδό Βαλαωρίτου: Ο κ. Βενιζέλος φαίνεται πως έχει παραδώσει το υπουργείο στον υφυπουργό κ. Δημήτρη Κούρκουλα, ο οποίος τυγχάνει να είναι ο αδελφός της στενής πολιτικής συνεργάτιδας του (και ηθοποιού) κ. Ελένης Κούρκουλα.

Ως γνωστόν, εκτός από πρώην υφυπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, η κ. Κούρκουλα είναι παντρεμένη με τον γνωστό τηλεοπτικό παραγωγό κ. Διονύση Παναγιωτάκη, ο οποίος έχει αναλάβει σημαντικό έργο στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας.

υπουργειο

Άλλες ενδιαφέρουσες ιστορίες

Στο υπουργείο Εξωτερικών συζητείται η προκλητική ενέργεια του κ. Ευ. Βενιζέλου να προωθήσει μέσω της «Διαύγειας» την προμήθεια αναλώσιμων για την τραπεζαρία του, αξίας 66,48 ευρώ.

Δεν είναι το ύψος του ποσού, λένε οι διπλωμάτες αλλά για η αντίληψη που επικρατεί από εκείνον και τους συνεργάτες του. Κι αφού γίνεται λόγος για συνεργάτες, να σημειωθεί ότι στη διεύθυνση Ενημέρωσης του ΥΠΕΞ έχουν διοριστεί οι δημοσιογράφοι κ.κ. Αδαμαντία Κιούρκα και Ηλίας Βεργίτσης.

Η πρώτη έγινε γνωστή στο πανελλήνιο πριν από τρία χρόνια, όταν ο κ. Βενιζέλος είχε αποφασίσει την πρόσληψή της στη Διεύθυνση Ενημέρωσης του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, αλλάζοντάς της σε δέκα ημέρες τέσσερα μισθολογικά κλιμάκια για να τη διορίσει Διευθύντρια Α' με μισθό 2.600 ευρώ. Ο δεύτερος ενεπλάκη σε μια περίεργη δραστηριότητα που αποκαλύφθηκε το 2011. Ενώ ήταν διευθυντής ενημέρωσης στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, επί Βενιζέλου, αντί να δουλεύει για τη θέση που κάλυπτε, φέρεται να είχε εμπλακεί σε ενοικιάσεις και υπενοικιάσεις δωματίων μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης ισπανικής, ισραηλινής και αμερικανικής προέλευσης.

πηγή: εφημερίδα NEWSBOMB

Διαβάστε επίσης:

Πληρώνουμε 363.000 ευρώ για το άπραγο γραφείο του κ. Αντιπροέδρου

Αυτό είναι το πόθεν έσχες του Ευάγγελου Βενιζέλου

Υπό κατάρρευση το ΠΑΣΟΚ –Την έξοδο δείχνουν στον Βενιζέλο και οι «75»

Έξαλλοι οι διπλωμάτες με τον Βενιζέλο