ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοβελώνη:Έχουν κάνει την Βουλή χώρο φιλοξενίας «τζαμπατζήδων»!

Χρυσοβελώνη:Έχουν κάνει την Βουλή χώρο φιλοξενίας «τζαμπατζήδων»!

Σε αποκαλύψεις προχώρησε η αναπληρώτρια γραμματέας της ΚΟ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη, αναφορικά με πλαστές πινακίδες σε αυτοκίνητα και άλλων τέως βουλευτών.

«Να σπάσει το απόστημα των τζαμπατζήδων τέως βουλευτών». «Μετά το σάλο που ξέσπασε με αφορμή αποκαλύψεις για την ύπαρξη αυτοκινήτων τέως βουλευτών που δεν διαθέτουν κανονικές πινακίδες κυκλοφορίας ή κανονική ασφάλιση, αποφεύγοντας έτσι επιβαρύνσεις που πληρώνουν όλοι οι άλλοι πολίτες θέλω να διευκρινίσω τα εξής:

Με επιστολή μου ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2012 προς τον κ. Μεϊμαράκη έθεσα το ζήτημα της παράνομης στάθμευσης τέτοιων οχημάτων στο υπόγειο παρκινγκ της Βουλής. Η επιστολή μου αυτή μέχρι σήμερα δεν έχει απαντηθεί. Θεωρώ απαράδεκτη την πρακτική των διαρροών εκ μέρους του γραφείου Τύπου της Βουλής όπως και την ανυπαρξία δημόσιας τοποθέτησης του Προέδρου του Σώματος για ένα τέτοιο θέμα.

Σε ό,τι αφορά τα στοιχεία του τέως βουλευτή του ΛΑΟΣ Κ. Αϊβαλιώτη τα οποία διέρρευσε σήμερα το γραφείο Τύπου της Βουλής και δημοσιεύθηκαν στη «Ζούγκλα», αυτά επιβεβαιώθηκαν δημόσια από τον ιδιοκτήτη της συλλεκτικής BMW. Μένει επομένως να μας εξηγήσει o ίδιος γιατί το όχημα του βρισκόταν στο κέντρο της Αθήνας ενώ γνώριζε ότι απαγορεύεται αυστηρά η κανονική κυκλοφορία αυτοκινήτου – αντίκας.

aivaliwths-kwnnos-thumb-large

Πρέπει επίσης να μας εξηγήσει γιατί και πως εγγυάται δημόσια στους πολίτες ότι και εκείνοι «δεν θα πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας και υψηλά ασφάλιστρα» αν ακολουθήσουν τη δική του πατέντα! Ως εκ τούτου το γεγονός ότι μέσω διαρροών το γραφείο Τύπου της Βουλής επιχειρεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα δημιουργεί περίεργους συνειρμούς. Ο ισχυρισμός ότι αμάξια – αντίκες, τα οποία επαναλαμβάνω δεν μπορούν να κυκλοφορούν νόμιμα οπουδήποτε, είναι δυνατό να μένουν σταθμευμένα για μεγάλο χρονικό διάστημα εντός του χώρου του Κοινοβουλίου είναι επιεικώς αστείος.

Για λόγους διαφάνειας και επειδή πλέον φαίνεται ότι πρέπει να συνεννοηθούμε ακόμα και για τα αυτονόητα, καλώ τις υπηρεσίες της Βουλής να δημοσιοποιήσουν τον αριθμό θέσεων στάθμευσης που έχουν παραχωρηθεί για αυτοκίνητα - αντίκες εντός των χώρων του Κοινοβουλίου. Πρέπει να μάθουμε επιτέλους ποιοι είναι εκείνοι που επιχειρούν να μετατρέψουν τη Βουλή σε μουσείο αυτοκινήτου ή ακόμα χειρότερα σε χώρο φιλοξενίας τζαμπατζήδων».

Διαβάστε επίσης:

Και στο πάρκινγκ της Βουλής υπήρχε ΙΧ με πλαστές πινακίδες