ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν παρέστη στο δικαστήριο ο Μ. Λιάπης

Δεν παρέστη στο δικαστήριο ο Μ. Λιάπης

Ταξίδι στο εξωτερικό έφυγε ο πρώην υπουργός, ο οποίος σήμερα ήταν να δικαστεί στο αυτόφωρο

Ο Μιχάλης Λιάπης υποτίθεται πως σήμερα θα δικαζόταν για τις πλαστές πινακίδες που είχε στο ανασφάλιστο αυτοκίνητό του, ύστερα από προθεσμία που ζήτησε και πήρε ο ίδιος προκειμένου να απολογηθεί.

Δεν παρέστη όμως στο δικαστήριο με την δικαιολογία ότι λείπει σε ταξίδι στο εξωτερικό. Η δίκη πήρε αναβολή για τις 30 Δεκεμβρίου.

Σε δηλώσεις του μετά τη σύλληψή του ο πρώην υπουργός μίλησε για απερισκεψία, παραδεχόμενος πως έσφαλε. Αργότερα, από την Ευελπίδων, ανέφερε: «Τον Αύγουστο κατέθεσα τις πινακίδες για οικονομικούς λόγους, για το τεκμήριο. Συνταξιούχος είμαι. Η κρίση είχε αγγίξει και μένα. Δεν λέω ότι είμαι φτωχός. Το αυτοκίνητο το είχα σε μια αποθήκη στο Πόρτο Ράφτη και επειδή θα έφευγα για Ασία φοβήθηκα για τη μπαταρία. Είχα πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας για το 2013. Ασφάλεια δεν είχα γιατί δεν το κυκλοφορούσα. Ήταν η κακία η ώρα. Θα τιμωρηθώ όπως πρέπει».

Πριν λίγο η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, ανακοίνωσε τη διαγραφή του από τα μητρώα μελών κόμματος για αντιδεοντολογική συμπεριφορά.

Διαβάστε επίσης:

ΈΚΤΑΚΤΟ: Διεγράφη από τη ΝΔ ο πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης

Σήμερα δικάζεται ο Μιχάλης Λιάπης

Θεία Δίκη… Στην Λεωφ. Καραμανλή έπιασαν τον Μιχάλη Λιάπη

Βίντεο: Τιμωρούν το Λιάπη με τις δικές του ποινές

Βίντεο – ντοκουμέντο: Η στιγμή της σύλληψης του Μιχάλη Λιάπη