ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δένδιας ενημέρωσε τον Παπούλια για τον Ξηρό

Ο Δένδιας ενημέρωσε τον Παπούλια για τον Ξηρό

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια είχε ο Νίκος Δένδιας στο Προεδρικό Μέγαρο.

Πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο υπουργός Δημοσίας Τάξης ενημέρωσε τον κ. Παπούλια για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το θέμα του μέλους «17 Νοέμβρη», Χριστόδουλου Ξηρού ο οποίος αναζητείται από τις αστυνομικές Αρχές καθώς, δεν εμφανίστηκε όπως όφειλε, στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Καλλικράτειας στη Χαλκιδική για να δώσει το "παρών" στο πλαίσιο 9ήμερης άδειας που είχε πάρει.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποδεχόμενος τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη του είπε: «Σας συγχαίρω για τη δουλειά που κάνετε. Χρειάζεται βέβαια και στήριξη της δικαιοσύνης για να πάει ακόμη καλύτερα».

Αποκρινόμενος ο κ. Δένδιας τόνισε: «Κύριε πρόεδρε, ξεκινήσαμε άσχημα. Και σήμερα είχαμε το δυσάρεστο αυτό περιστατικό. Η χώρα έχει πρόβλημα τρομοκρατίας και δεν έχει πρόβλημα μόνο εισαγόμενης τρομοκρατίας, έχει και μεγάλο πρόβλημα εγχώριας τρομοκρατίας. Η Ελληνική Αστυνομία κάνει πολύ καλά τη δουλειά της. Έχει οδηγήσει στη δικαιοσύνη δεκάδες τρομοκράτες τα τελευταία χρόνια. Αρκετοί από αυτούς όμως είναι ελεύθεροι. Πρέπει να υπάρχει κοινωνική ομόνοια και απόλυτη εκτέλεση του καθήκοντος από όλους τους πολιτειακούς θεσμούς. Αλλιώς η χώρα αντιμετωπίζει κίνδυνο».