ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε δεινή θέση ο Κουβέλης

Σε δεινή θέση ο Κουβέλης

Σε κατάσταση νευρικής κρίσης βρίσκεται το περιβάλλον του Φώτη Κουβέλη, ο οποίος δέχεται στο εσωτερικό της ΔΗΜΑΡ ασφυκτικές πιέσεις από στελέχη του κόμματος που άλλα ζητούν την επιστροφή στον κυβερνητικό συνασπισμό και άλλα επικαλούνται την ανάγκη προσχώρησης στην κίνηση των 58.

Παρά το γεγονός ότι στις εσωκομματικές εκλογές της ΔΗΜΑΡ ο Φώτης Κουβέλης κατάφερε να επιβάλλει τους εκλεκτούς του σε καίρια πόστα όπως αυτό του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, το ζητούμενο πλέον για τον ίδιο είναι να μπορέσει να ελέγξει τις διαφορετικές φωνές και ετερόκλητες απόψεις που εκφράζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα αλλοιώνοντας το ιδεολογικοπολιτικό στίγμα του κόμματος.

Ο Φώτης Κουβέλης στο παρασκήνιο επιμένει να καλλιεργεί την «λύση» του μεταβατικού Πρωθυπουργού καλλιεργώντας για τον εαυτό του την προοπτική να κληθεί να αναλάβει κάποια στιγμή τα ηνία της χώρας ως εκλεκτός του συστήματος σαν ένας «άλλος Παπαδήμος».

DI5

Το βέβαιο είναι ότι ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ θα έχει να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα ιδεολογίας αλλά και ουσίας αν το μέτωπο των 58 με την βοήθεια του ΠΑΣΟΚ καταφέρει να εμφανιστεί αρραγές και ενωμένο εν όψει των Ευρωεκλογών.

Η κατάσταση για την εκλογική επιρροή της ΔΗΜΑΡ που παρουσιάζουν οι δημοσκοπήσεις είναι επίσης απελπιστική με το κόμμα να δίνει μάχη για να διατηρηθεί στην επόμενη Βουλή.

STEL3444

Πάντως σύμφωνα με απόλυτα αξιόπιστες πληροφορίες του Newsbomb.gr: ένα πρώην ηγετικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που παρακολουθεί σχετικά στενά τις εξελίξεις στον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς, σχεδιάζει την ανάληψη πρωτοβουλιών ώστε να πιέσει τον Κουβέλη και την ΔΗΜΑΡ ακόμα περισσότερο ώστε να υποκύψει τελικά στο προσκλητήριο των 58.

Σύντομα θα σας αποκαλύψουμε περισσότερα για το πώς θα προσπαθήσει να το πετύχει...

Διαβάστε επίσης:

Ο Κουβέλης αποφασίζει για νέο εκπρόσωπο Τύπου στη ΔΗΜΑΡ

Θύελλα ...ξέσπασε στη ΔΗΜΑΡ

Κουβέλης: Οι Ευρωεκλογές πρέπει να στείλουν μήνυμα αλλαγής

Απών ο Κουβέλης από την τελετή έναρξης της προεδρίας