ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαδόπουλος: Η ΔΗΜΑΡ να προχωρήσει σε διάλογο με τους «58»

Παπαδόπουλος: Η  ΔΗΜΑΡ να προχωρήσει σε διάλογο με τους «58»

«Οφείλω να σας πω ότι από την πρώτη στιγμή μου άρεσε η λογική των “58”. Ότι απευθύνθηκαν σε όλους, σε όλα τα κόμματα της Κεντροαριστεράς, σε όλες τις προσωπικότητες, τους φορείς, τις δυνάμεις και σ' αυτό που ονομάζουμε μεταρρυθμιστικό κέντρο και Κεντροαριστερά.

Δεν μπήκαν σε μια λογική αποκλεισμών» δήλωσε ο πρώην εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς Ανδρέας Παπαδόπουλος, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

«Πάση θυσία πρέπει να προσέλθει η ΔΗΜΑΡ σ' αυτόν τον διάλογο -και πρότεινα, όταν ολοκληρωθούν οι προγραμματικοί άξονες των “58” να ζητήσουν συνάντηση με τη ΔΗΜΑΡ και τον κ. Κουβέλη.Θεωρώ ότι αν καθίσουν στο τραπέζι και δουν αυτά που προτείνουν οι “58”, θα δουν ότι δεν μπορεί να αρνηθεί να συνεχίσει μαζί τους», προσέθεσε ο κ. Παπαδόπουλος και ανέφερε ότι γνωρίσει πως ο κ. Κουβέλης και άλλα στελέχη της ΔΗΜΑΡ "θέλουν κάτι ευρύτερο", αλλά «ενδεχομένως να θέλουν το χρόνο τους», ή «κουβαλούν κάποιες άλλες αδυναμίες, που εγώ δεν έχω λόγω της ηλικίας μου, ή κάποια φόρτιση σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ, που και πάλι λόγω ηλικίας μπορεί να μην τα αντιμετωπίζω».

andreas239482344444

Ερωτηθείς για τις φήμες που τον θέλουν επικεφαλής του ψηφοδελτίου των “58” ότι δεν έχει δεχθεί κάποια κρούση ή πρόταση, σημειώνοντας «σας λέω το τελευταίο που με απασχολεί είναι αυτό» τόνισε ότι «το ζητούμενο είναι τα προγραμματικά» και προσέθεσε: «Αυτό που με απασχολεί είναι να προχωρήσει αυτή η προσπάθεια. Δεν ξέρω γιατί έπαιξε αυτό. Και από την εκπομπή σας είπαν καλά λόγια, και ο κ. Πάγκαλος και ο κ. Τατσόπουλος, και τους ευχαριστώ πολύ γι' αυτό. Δεν θεωρώ όπλο τη νεότητα. Άκουσα προχθές τον κ. Γιαννίτση, που ήμουν στις Βρυξέλλες, και δεν είναι νέος. Όμως, αυτά που είπε είναι αυτά που θέλει να ακούσει ο κόσμος. Άρα, σημασία έχει τι λες. Και ο κ. Τσίπρας είναι πολύ νέος, αλλά εγώ δεν έχω ακούσει κάτι νέο, κάτι φρέσκο από αυτόν. Δεν βγαίνει κάτι. Αντιθέτως, από τον κ. Γιαννίτση ακούω δέκα πράγματα».

Διαβάστε επίσης:

Την έξοδο στους Παπαδόπουλο - Ψαριανό έδειξε ο Κουβέλης (vid)

Ο Σπύρος Λυκούδης για τους «58» και τον Ανδρέα Παπαδόπουλο