ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαλλιά κουβάρια στον ΣΥΡΙΖΑ

Μαλλιά κουβάρια στον ΣΥΡΙΖΑ

Άνω κάτω έγινε η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουδούρη για την οποία υπήρχαν ισχυρές αντιρρήσεις εκ μέρους στελεχών της μειοψηφίας, μεταξύ των οποίων και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Η Αριστερή Πλατφόρμα αντέδρασε έντονα στην υποψηφιότητα του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ κ. Βουδούρη για την περιφέρεια Πελοποννήσου. Ο κ. Λαφαζάνης τόνισε ότι «Η ενδεχόμενη τελική επιλογή πολιτικών προσώπων που έχουν ψηφίσει το πρώτο μνημόνιο και την κυβέρνηση Σαμαρά, βρίσκεται εκτός αποφάσεων του ιδρυτικού συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ και στέλνει λάθος μηνύματα στον λαό».

Ο κ. Λαφαζάνης είπε ότι έμαθε για την υποψηφιότητα την τελευταία στιγμή. Η πλειοψηφία του απάντησε ότι μέσα στην εβδομάδα υπήρξε επίσημη ενημέρωση για θέματα αυτοδιοίκησης των μελών της Πολιτικής Γραμματείας που ανήκουν στο Αριστερό Ρεύμα, οπότε δεν υπάρχει θέμα αιφνιδιασμού. Πρόσθεσαν ότι έγιναν σεβαστές όλες οι διαδικασίες με Τοπικές Οργανώσεις και Νομαρχιακές Επιτροπές να συζητούν για αυτά τα θέματα.

Αντιρρήσεις εκφράστηκαν και για τον Θεόδωρο Καρυπίδη και την υποψηφιότητα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Διαβάστε επίσης:

Γιατί οι κορυφαίοι του ΣΥΡΙΖΑ «αγνόησαν» τον Τσίπρα