ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρ. Μακρή για διόδια: Τα αρπακτικά βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη μας

Ρ. Μακρή για διόδια: Τα αρπακτικά βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη μας

«Τρομοκρατώντας και εκβιάζοντας Πολίτες και Δημάρχους, ο κυβερνητικός συρφετός προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για την αύξηση των διοδίων» δήλωσε η τομεάρχηςΥποδομών και Μεταφορών των ΑΝ.ΕΛ. και βουλευτής Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή.

Στη δήλωσή της η κ. Μακρή κάνει λόγο για πανικό της συγκυβέρνησης η οποία προσπαθεί - όπως τονίζει - να καλύψει τα ανήθικα χρέη της διαπλοκής της, με τα επιχειρηματικά συμφέροντα που την βοήθησαν να υφαρπάξει την ψήφο των Ελλήνων πολιτών.

«Κατηγορούσαν την αντιπολίτευση για ψευδή διασπορά φόβου στην κοινωνία. Δυστυχώς για αυτούς η αλήθεια αποκαλύπτει τον εαυτό της. Ούτε δύο μήνες δεν πέρασαν από το νομοσχέδιο εκποίησης των αυτοκινητοδρόμων και τα αρπακτικά βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη όλων μας. Χωρίς να έχουν κατασκευάσει ούτε χιλιόμετρο αυτοκινητοδρόμου, παρέχοντας ακατάλληλους και επικίνδυνους δρόμους στους πολίτες, απαιτούν αυξήσεις διοδίων που φτάνουν και το 60%» υπογραμμίζει η κ. Μακρή, ενώ αναφερόμενη στις συλλήψεις που έγιναν τονίζει:
«Μην φυλακίζετε την διαμαρτυρία, κύριοι της κυβέρνησης, καθώς είναι η σταγόνα που θα οδηγήσει το ποτάμι της λαϊκής αγανάκτησης να σας παρασύρει και να σας οδηγήσει εκεί που σας αξίζει βάσει των πράξεων σας».