ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ψωμιάδης: Ξαφνικά με αγάπησαν όλοι. Όμως, εγώ πληγώθηκα!

Ψωμιάδης: Ξαφνικά με αγάπησαν όλοι. Όμως, εγώ πληγώθηκα!

Θέση για τις εσωκομματικές κόντρες στη ΝΔ με αφορμή τις υποψηφιότητες στις ευρωεκλογές πήρε ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.

«Είμαι εδώ ενωτικός. Αν με καλέσει ο Σαμαράς, θα του πω τις απόψεις μου. Πάντως, έπρεπε να με έχει ήδη καλέσει για να μην φτάσουμε σε αυτή την τρικυμία» είπε ο κ.Ψωμιάδης στο πρωινό ΑΝΤ1, αποκαλύπτοντας πως τον έχουν προσεγγίσει όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί των μικρών κομμάτων αλλά και οι υποψήφιοι για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας κκ Ιωαννίδης και Τζιτζικώστας.

«Ξαφνικά, με αγάπησαν όλοι. Όμως, εγώ πληγώθηκα, έπεσα κάτω και σηκώθηκα χάρη στο λαό», εξομολογήθηκε ο κ.Ψωμιάδης, τονίζοντας πάντως πως «το ένα μου πόδι είναι εκτός Νέας Δημοκρατίας σήμερα και είναι στην πατρίδα».

«Σήμερα, είμαι ένοχος στα μανταλάκια των περιπτέρων», πρόσθεσε ο κ.Ψωμιάδης, ενώ διερωτήθηκε γιατί δεν του δίνεται η δυνατότητα να κατέβει στο δήμο και να φέρει τη νίκη.

Δεν ξεκαθάρισε ποιους θα στηρίξει στις εκλογές, γιατί, όπως είπε, μέχρι τότε «θα έχουμε πολλά επεισόδια». Υποστήριξε πάντως ότι «δεν με θέλουν γιατί θα εκλεγώ σίγουρα».