ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαχαίρας για «58»:Το όλο εγχείρημα καταλήγει σε ΠΑΣΟΚ-συνεργαζόμενοι

Μαχαίρας για «58»:Το όλο εγχείρημα καταλήγει σε ΠΑΣΟΚ-συνεργαζόμενοι

Το όλο εγχείρημα καταλήγει σε ένα σχήμα ΠΑΣΟΚ - συνεργαζόμενοι, σχολίασε ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Χρήστος Μαχαίρας, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, τις τελευταίες διεργασίες της Κίνησης των «58».

Αντιθέτως δε, σχετικά με τις πρωτοβουλίες της ΔΗΜΑΡ για τον λεγόμενο «τρίτο πόλο», ο κ. Μαχαίρας ανέφερε ότι το εγχείρημα βρίσκεται στην τελική ευθεία και ότι «καταλήγουμε στη διακήρυξη, στο όνομα της συνεργασίας, που θα περιέχει σαφώς τη ΔΗΜΑΡ και ετοιμαζόμαστε για την Κεντρική Επιτροπή που θα ανάψει το πράσινο φως. Η κατεύθυνση είναι αυτή που αποφασίσαμε στο συνέδριό μας: η κοινωνία και η πολιτική ζωή χρειάζονται έναν προοδευτικό πόλο, που θα σταθεί απέναντι στις συντηρητικές πολιτικές της δικομματικής κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου και στον ανεδαφικό δογματισμό του ΣΥΡΙΖΑ».

Χαρακτήρισε ως απολύτως συμβατή με τις θέσεις της ΔΗΜΑΡ και με την ανάγκη ο προοδευτικός πόλος να έχει σαφές αντικυβερνητικό πρόσημο, τη διαφοροποίηση της ευρωβουλευτού Μαριλένας Κοππά από το ΠΑΣΟΚ, για δε την υποψηφιότητα του Γιώργου Καμίνη στην Αθήνα, τόνισε ότι «ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας φαίνεται να παίρνει διαζύγιο από τις λογικές των κομματικών εξουσιοδοτήσεων και των χρισμάτων, αναζητώντας πρόσωπα που εγγυώνται ότι δεν θα αξιοποιήσουν τους δήμους ως εφαλτήριο των κομματικών φιλοδοξιών τους».

Διαβάστε επίσης:

Μαχαίρας: Όσοι πάνε και μιλούν στους «58» εξυπηρετούν τον Βενιζέλο