ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Πειραιάς στο επίκεντρο της συνάντησης Σαμαρά-Μιχαλολιάκου (pics+vid)

Ο Πειραιάς στο επίκεντρο της συνάντησης Σαμαρά-Μιχαλολιάκου (pics+vid)

Με τον δήμαρχο Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες αντικείμενο της συνάντησης δεν ήταν άλλο από τα ζητήματα της πόλης, αλλά και οι Δημοτικές εκλογές.

peir7

Τον πρωθυπουργό υποδέχτηκε ο δήμαρχος της πόλης και αφού περπάτησαν λίγο στην πλατεία, μπήκαν στο γνωστό μαγαζί «Μπελαμί» στο Πασαλιμάνι, όπου κάθισαν στον πάνω όροφο.

Το ραντεβού των δυο ανδρών ήταν προγραμματισμένο για τις τρεις αλλά ο πρωθυπουργός έφτασε νωρίτερα.

peir29348242342

«Πέρα και πάνω από κόμματα, ο Βασίλης κατόρθωσε μέσα σε μια θητεία να αλλάξει τον Πειραιά και βέβαια κανένας δεν αλλάζει έναν πετυχημένο δήμαρχο- πρότυπο. Από ΄κει και πέρα αν θα πει το ναι, ή αν θα πει το όχι, είναι δικιά του επιλογή. Εγώ ελπίζω να πει το ναι για το καλό του Πειραιά μας», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μετά το τέλος της συνάντησης.

Ο δήμαρχος Πειραιά σε ερώτηση αν αποδέχεται το χρίσμα από τον πρωθυπουργό, τόνισε ότι η σχέση του με τον Αντώνη Σαμαρά είναι πολύ παλιά και συμπληρώνει περίπου 40 χρόνια. «Δεν περίμενα σήμερα την επιβεβαίωση, που ήταν και πολύ θερμή» τόνισε και πρόσθεσε ότι «ήταν μια από τις πολλές συναντήσεις που γίνονται και θα γίνονται».

«Νοιώθω ασφαλής ως πολίτης, που η Ελλάδα έχει έναν πρωθυπουργό μαχόμενο και του εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να είναι αυτός που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση και τα μνημόνια. Είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρει», τόνισε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος και πρόσθεσε ότι «εδώ στον Πειραιά το ρολόι θα χτυπήσει στην ώρα του», επισημαίνοντας ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να κηρύξει τώρα την έναρξη του προεκλογικού αγώνα, γιατί αγαπά και υπηρετεί τον Πειραιά.

Ο δήμαρχος Πειραιά δήλωσε τέλος ότι η πλατεία στο Πασαλιμάνι, σε λίγους μήνες θα αλλάξει όψη, αναφέροντας ότι είναι στο πρόγραμμα για ουσιαστική και ριζική ανάπλαση.

Πηγή φωτογραφιών και βίντεο: piraeuspress.gr

Διαβάστε επίσης:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτό είναι το μενού που έφαγαν Σαμαράς-Μιχαλολιάκος