ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καπερνάρος για «Μάρμαρα»: Καλωσορίζουμε τον κ. Κακλαμάνη

Καπερνάρος για «Μάρμαρα»: Καλωσορίζουμε τον κ. Κακλαμάνη

Θετική ήταν η αντίδραση του υποψηφίου Δημάρχου της Αθήνας με την στήριξη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Βασίλη Καπερνάρου, στην πρόσκληση του ανεξάρτητου ανθυποψηφίου του Νικήτα Κακλαμάνη, για κοινό αγώνα στην προσπάθεια επαναπατρισμού των γλυπτών του Παρθενώνα, αν και τόνισε ότι και εκείνος αυτό πρότεινε με χθεσινή του δήλωση και αναμένει την αντίδραση του Δημάρχου Αθηναίων Γ. Καμίνη και των υπολοίπων ανθυποψηφίων του.

«Καλωσορίζουμε τον κ. Κακλαμάνη». «Κύριε Κακλαμάνη, Όπως ανέφερα και στη χθεσινή δήλωσή μου που συνόδευε την επιστολή μου προς τον Δήμαρχο του Λονδίνου, περίμενα πολλές ημέρες την αντίδραση του κ. Καμίνη, αλλά και όλων των συνυποψηφίων, κατά των ανιστόρητων και προσβλητικών για τον ελληνικό Πολιτισμό, δηλώσεων του Μπόρις Τζόνσον.

Χαίρομαι που αντιδράσατε και σας καλωσορίζω στον κοινό αγώνα. Σας γνωστοποιώ την πρόθεση, τόσο την δική μου όσο και ολόκληρου του συνδυασμού μας, να συνταχθούμε στη μάχη για τον επαναπατρισμό των γλυπτών του Παρθενώνα μας. Η δέσμευσή μου αυτή ισχύει σε κάθε περίπτωση. Περιμένω την ίδια δέσμευση από όλους τους συνυποψήφιους και εύχομαι ολόψυχα σε αυτές τις εκλογές, επιτέλους, να κερδίσει η Αθήνα μας».

Διαβάστε επίσης:

Κακλαμάνης προς ανθυποψηφίους: Ένωση για την επιστροφή των «Μαρμάρων»

Επιστολή Καπερνάρου στον δήμαρχο του Λονδίνου για τα γλυπτά