ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σγουρός: Οι συλλήψεις δεν αποτελούν λύση

Σγουρός: Οι συλλήψεις δεν αποτελούν λύση

Εν μέσω επευφημιών και χειροκροτημάτων από συγκεντρωμένους και με χειροπέδες στα χέρια οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα οι οκτώ συλληφθέντες κατά τη διάρκεια της χθεσινής διαμαρτυρίας στην Πάχη Μεγάρων για τις αυξήσεις στα διόδια.

Τη στήριξή του στον δήμαρχο Μεγαρέων Γιάννη Μαρινάκη και τους συνεργάτες του που συνελήφθησαν κατά την χθεσινή διαμαρτυρία στα διόδια της Πάχης εξέφρασε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννη Σγουρός.

Ο κ. Σγουρός τόνισε ότι οι συλλήψεις των ανθρώπων της αυτοδιοίκησης που διαμαρτύρονται για την αύξηση των διοδίων, δεν αποτελεί τη λύση ενός υπαρκτού προβλήματος και πρόσθεσε πως «μόνο η αναγνώρισή του, ειδικά για τους πολίτες που έχουν διόδια μέσα στα όρια του Δήμου τους και ο ειλικρινής διάλογος όλων των πλευρών, θα δώσουν την καλύτερη λύση».

Δήλωσε βέβαιος ότι η Δικαιοσύνη «με την ψύχραιμη και αδέκαστη κρίση της» θα αφήσει ελεύθερο τον κ. Μαρινάκη και τους συνεργάτες του και υπογράμμισε ότι οι δήμαρχοι και οι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρέπει να κρίνονται από το έργο που προσφέρουν και να τους δίνεται η δυνατότητα να διεκδικούν ελεύθερα αυτό που είναι δίκαιο και καλό για τους πολίτες.