ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υποψήφιος των ΑΝ.ΕΛ. ο Χαϊκάλης στην Περιφέρεια Αττικής

Υποψήφιος των ΑΝ.ΕΛ. ο Χαϊκάλης στην Περιφέρεια Αττικής

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η υποψηφιότητα του βουλευτή Παύλου Χαϊκάλη για την Περιφέρεια Αττικής, ενώ τις προσεχείς ημέρες θα ληφθεί η απόφαση για τον δήμο του Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πραγματοποιούν δημοσκοπήσεις μεταξύ του Παναγιώτη Μελά και του υιού του Γιάννη Μελά, προκειμένου να επικαιροποιήσουν τα συμπεράσματα και να καταλήξουν σε απόφαση. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναγιώτης Μελάς, φέρεται να προηγείται κατά 4 μονάδες του γιου του, αλλά ο Γιάννης Μελάς φέρεται να έχει διείσδυση στη νεολαία του Πειραιά.

Τέλος ο Πάνος Καμμένος κατά την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αναφέρθηκε στην περιφέρεια Θεσσαλίας, όπου είπε ότι προτιμά να μην ανακοινώσει ακόμη το όνομα του υποψηφίου περιφερειάρχη, (ενώ αρχικά είχε ακουστεί το όνομα του κ. Ακριβούλη) και είπε ότι στις δημοσκοπήσεις που έχει το κόμμα στη διάθεσή του, φαίνεται ότι πηγαίνει πολύ καλά τόσο σε επίπεδο αναγνωρισιμότητας όσο και αποδοχής, η βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Και εκεί η απόφαση θα ληφθεί εντός των προσεχών ημερών, αφού γίνει πρώτα μια κουβέντα μεταξύ του Πάνου Καμμένου και της Μαρίνας Χρυσοβελώνη, ενώ θα πραγματοποιηθεί αύριο πανθεσσαλική συνδιάσκεψη του κόμματος, με θέμα την υποψηφιότητα για την Περιφέρεια.

Διαβάστε επίσης:

Σε Καναδά και ΗΠΑ ο Πάνος Καμμένος

Λάβρος ο Καμμένος από την Κύπρο για την κοινή διακήρυξη

Ανησυχία Καμμένου για τις εξελίξεις στο Κυπριακό

Επίσκεψη Πάνου Καμμένου στην Κύπρο