ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ανατροπή»: 4 ακόμα υποψήφιοι στο συνδυασμό του Ν.Νικολόπουλου

«Ανατροπή»: 4 ακόμα υποψήφιοι στο συνδυασμό του Ν.Νικολόπουλου

Συνεχίζεται η παρουσίαση των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων Αττικής, του συνδυασμού «Ανατροπή» με επικεφαλής το Νίκο Νικολόπουλο.

Την Τετάρτη ανακοινώθηκαν οι ακόλουθες υποψηφιότητες:

1.Παντελής Χαράλαμπος (Μπάμπης)
Ο κ. Παντελής είναι εκπαιδευτικός και έχει γεννηθεί στην Β. Ήπειρο, εργαζόμενος αρχικά σε ελληνικά σχολεία της Αλβανίας, απ' όπου εκδιώχθηκε από το τότε καθεστώς. Ήρθε στην Ελλάδα το 1991, μετεκπαιδεύτηκε στην Φιλολογία και έχει υπάρξει μεταφραστής του Γραφείου Τύπου στο Υπουργείο Εσωτερικών της Κύπρου, αλλά και μεταφραστής και σύμβουλος Παιδείας στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Αργορόκαστρο. Ακόμα, έχει διατελέσει πρόεδρος των ανεξάρτητων σωματείων για την παιδεία, στα σχολεία της περιοχής της ελληνικής μειονότητας, στην Αλβανία.

Ο κ. Παντελής δήλωσε: «Η Ελλάδα και κάθε τι ελληνικό, δείχνει πως δέχεται μία πρωτοφανή επίθεση. Δεν το βάζουμε κάτω, δεν εγκαταλείπουμε τις σημαίες και τα ιδανικά μας. Θα αγωνιστούμε και θα νικήσουμε!»

2. Σταθόπουλος Σωτήρης
Ο κ. Σταθόπουλος είναι συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος, έχοντας διατελέσει διευθυντής στην Alpha Bank, ενώ παράλληλα έχει αναπτύξει πολυσχιδή δράση σε κοινωνικούς και πολιτιστικούς συλλόγους

Σχετικά με την υποψηφιότητά του δήλωσε: «Ο αγώνας δεν είναι ατομικός, είναι συλλογικός. Μετέχουμε σε μία προσπάθεια αφύπνισης και εγρήγορσης που δεν στοχεύει μόνο στις αλλαγές που έχει ανάγκη η Περιφέρεια Αττικής, αλλά συνολικά ο τόπος μας, ώστε να απαλλαγεί επιτέλους από τα μνημόνια της φτώχειας».

members 26 Φεβρουαρίου

3. Γκαβός Ευστάθιος
Ο κ. Γκαβός είναι απόφοιτος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και εργάζεται ως Προϊστάμενος Ιατρικής Ενημέρωσης σε φαρμακοβιομηχανία της χώρας, έχοντας πολύχρονη εμπειρία στον χώρο του φαρμάκου.

Ο κ. Γκαβός, σε δήλωσή του τονίζει τα εξής: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος και δεν υπάρχει άλλη αντοχή της κοινωνίας. Άμεσα, η χώρα οφείλει να αλλάξει προσανατολισμό και πολιτική. Η κοινωνία πρέπει να ανασάνει. Οι εκλογές του Μαΐου, είμαι σίγουρος πως θα στείλουν το μήνυμα της αλλαγής».

4. Νικολόπουλος Αλέξανδρος
Ο κ. Νικολόπουλος είναι Οικονομολόγος και πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Εργάζεται ως Εμπορικός Διευθυντής στο Κέντρο Ελληνικής Μελισσοκομίας, ενώ έχει σημαντική προϋπηρεσία σε υπεύθυνες θέσεις του τομέα πωλήσεων, μεγάλων ελληνικών εταιρειών. Επίσης, είναι ιδρυτικό μέλος και Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου «Γέφυρα Ζωής», αλλά και τακτικό μέλος του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδας.

Αναφορικά με την υποψηφιότητά του, ο κ. Νικολόπουλος σημείωσε: «Συμμετέχω και εγώ στην μεγάλη πατριωτική προσπάθεια για την ανατροπή στην περιφέρεια Αττικής, που θα στείλει το μήνυμα της αλλαγής πολιτικής στην χώρα. Είμαι ένας μεταξύ των πολλών, που καθημερινά γίνονται περισσότεροι και σε λίγο καιρό θα αποτελούν την πολύ μεγάλη πλειοψηφία. Θα δώσω την μάχη με αξιοπρέπεια και με αίσθηση της ευθύνης που έχω έναντι των δικών μου ανθρώπων και των συμπολιτών μου».

Διαβάστε επίσης:

Οι πρώτοι υποψήφιοι με τον Νίκο Νικολόπουλο στην Περιφέρεια Αττικής

Νικολόπουλος: Η καλύτερη δημοσκόπηση είναι η αγάπη του κόσμου

Εκατοντάδες κόσμου και στη δεύτερη συγκέντρωση του Ν. Νικολόπουλου