ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βέλγιο: Συνάντηση Κουβέλη με Σούλτς και Σβόμποντα

Βέλγιο: Συνάντηση Κουβέλη με Σούλτς και  Σβόμποντα

Με τον υποψήφιο των ευρωσοσιαλιστών για την Κομισιόν, Μάρτιν Σουλτς και τον πρόεδρο των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωκοινοβουλίου Χάνες Σβόμποντα, συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης στο πλαίσιο της επίσκεψής του στις Βρυξέλλες και της συμμετοχής του στο Forum για την «προοδευτική οικονομία» που διοργανώνει η συγκεκριμένη ευρωομάδα.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ μετά το πέρας της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή των Χάνες Σβόμποντα, Μάρτιν Σουλτς και αρχηγών των κομμάτων που μετέχουν στο Forum, είχε ημίωρη συνάντηση με τον υποψήφιο των Ευρωσοσιαλιστών, όπου συζητήθηκε το κλίμα που διαμορφώνεται πανευρωπαϊκά εν όψει των ευρωεκλογών καθώς και τα ελληνικά προβλήματα.

Ο κ. Κουβέλης δήλωσε ότι συζήτησε με τον κ. Σουλτς για όλα τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα και για την ανάγκη αλλαγής των πολιτικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης . Αναφερόμενος ειδικά στη συνάντηση με τον Μ. Σουλτς ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είπε ότι συζητήθηκε η ανάγκη αναπροσανατολισμού της ευρωπαϊκής πολιτικής που αφορά στο Νότο και την Ελλάδα και για το μείζον ζήτημα της κοινωνικής συνοχής.

Διαβάστε επίσης:

Στις Βρυξέλλες ο Κουβέλης σε forum των Σοσιαλιστών