ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πιπιλή: Παραλίγο να γίνουμε Βουλή της Άνω και Κάτω Ραχούλας

Πιπιλή: Παραλίγο να γίνουμε Βουλή της Άνω και Κάτω Ραχούλας

Αιχμές κατά των «ανταρτών» βουλευτών με αφορμή τις αντιδράσεις τους για την απελευθέρωση της διάρκειας του γάλακτος, άφησε η βουλευτής της ΝΔ κ. Φ. Πιπιλή.

«Επανήλθε η ψυχική ηρεμία μόλις άκουσα τον κ. Τσαυτάρη γιατί είχαμε διολισθήσει πολύ επικίνδυνα από Βουλή των Ελλήνων σε Βουλή της Άνω και Κάτω Ραχούλας», είπε κ. Πιπιλή και πρόσθεσε:

«Ήταν πάρα πολύ θλιβερό, κατά την άποψή μου, να επικρατούν, λόγω έντασης, οι φωνές από την Άνω και Κάτω Ραχούλα, όταν οι ίδιες αυτές φωνές πριν από μερικούς μήνες είχαν πάλι υψωθεί με αποτέλεσμα να μην φορολογηθούν οι στάνες και τα μαντριά αλλά να φορολογηθεί όλη η αστική τάξη που είναι π.χ οι δικοί μου ψηφοφόροι. Πρέπει να επικρατεί η λογική στην κατεύθυνση πού ορίζουν οι ανάγκες της χώρας. Το Σύνταγμα της χώρας (Άρθρο 51παρ.2) ορίζει ότι ο Βουλευτής είναι αντιπρόσωπος του Έθνους και όχι του κυρίου Μπάμπη και της κυρίας Λίτσας, του προσωπικού μας ψηφοφόρου. Δεν μπορεί, δηλαδή, ορισμένοι να επιμένουν να ψηφίζουν μόνο αυτό που εξυπηρετεί τους δικούς τους ψηφοφόρους αλλά υποχρεωθήκαμε να ψηφίσουμε μέτρα πού «σκίζουν » τον ελληνικό λαό. Π.χ δεν είδα αντιδράσεις τους, όταν «σκίσαμε» την αστική τάξη με τα ακίνητα. Υπάρχει πάντα σε ορισμένους Βουλευτές μια λογική -που για μένα είναι απαράδεκτη- μην παρεξηγηθεί ο δικός τους ατομικός ψηφοφόρος. Πιστεύω, λοιπόν, ότι εξισορρόπησε το σύστημα και αναρωτιέμαι: «είναι δυνατόν 2 μήνες να μην είχε βρεθεί από την πλευρά, π.χ. του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, αυτή η λογική λύση, όπως την άκουσα;»

Διαβάστε επίσης:

Τσαυτάρης: Βρέθηκε λύση για το γάλα

Υπουργείο Ανάπτυξης: Βρέθηκε η «χρυσή τομή» για το γάλα