ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Κακλαμάνης: Παράτυπα η διαγραφή μου – Έρχονται και άλλα μέτρα

Ν. Κακλαμάνης: Παράτυπα η διαγραφή μου – Έρχονται και άλλα μέτρα

Την απόφασή του να ψηφίσει «παρών» για το πολυνομοσχέδιο αιτιολόγησε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής κ. Νικ. Κακλαμάνης.

«Αυτό το ν/σ ήταν υπεράνω της ιδεολογικής αντοχής μου... αυτό που λένε ότι ‘φάγαμε το βόδι και ήταν η ουρά’ περιμένετε να δείτε αν υπάρχει πέραν της ουράς και άλλο βόδι» δήλωσε μιλώντας στο ΣΚΑΙ.

«Το επίμαχο άρθρο είχε και πιο σημαντικά πράγματα από το γάλα και τα φαρμακεία, αντιλήφθηκα ότι μετά τη φορολογία ακίνητων η προσωπική μου αξιοπρέπεια δεν μου επέτρεπε να κάνω άλλη υποχώρηση» σημείωσε ο κ. Κακλαμάνης, αναγνώρισε όμως ότι «αν με είχε στηρίξει η ΝΔ κατά 50% θα ψήφιζα το πολυνομοσχέδιο κατά 50% θα καταψήφιζα». «Δεν κατεψήφισα, ψήφισα ‘παρών’, δεν είπα ποτέ ότι είμαι αντιμνημονιακός» πρόσθεσε.

Διευκρίνισε ότι αν συμφωνήσει με μια ουσιαστική μομφής τότε θα παραιτηθεί από βουλευτής, αν όμως οι προτάσεις μομφής είναι ανούσιες σαν αυτές του ΣΥΡΙΖΑ, θα στηρίξει την κυβέρνηση.

Όσον αφορά τη διαγραφή του, ο κ. Κακλαμάνης υποστήριξε ότι έγινε παράτυπα, καθώς δεν έχει λάβει κανένα σχετικό έγγραφο και ότι η διαγραφή γίνεται από πενταμελή ομάδα δεοντολογίας που δεν ορίζεται από τον πρόεδρο της ΝΔ.

Σχολιάζοντας, τα ευρήματα νέας δημοσκόπησης για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο ανεξάρτητος βουλευτής δήλωσε ότι παίρνει ένα μεγάλο κομμάτι από τη ΝΔ, αλλά αντλεί και από άλλους πολιτικούς χώρους επομένως «1+1 δεν κάνουν 2 όπως θεωρεί ο Άρης Σπηλιωτόπουλος» ώστε ένας υποψήφιος της ΝΔ να έχει διπλάσια ποσοστά.

Διαβάστε επίσης:

Διεγράφη και από τη ΝΔ ο Κακλαμάνης

Πιπιλή: Ο Καραμανλής θα έριχνε στον Κακλαμάνη δυο μπάτσες

Καρέ – καρέ η διαγραφή του Νικήτα Κακλαμάνη από τον Σαμαρά (pics)

Κακλαμάνης: Κανείς στη ΝΔ δεν μίλησε για ψήφο εμπιστοσύνης