ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ψωμιάδης: Ο «αρχιστράτηγος» που δεν μπορεί να μιλήσει με τον Σαμαρά

Ψωμιάδης: Ο «αρχιστράτηγος» που δεν μπορεί να μιλήσει με τον Σαμαρά

Ιδιαίτερα επικριτικός εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης εναντίον ανθρώπων που βρίσκονται στο περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά.

Εξηγώντας τους λόγους της παραίτησής του, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Alpha 96,5 F.M. Θεσσαλονίκης και στην εκπομπή "Φαύλος κύκλος" του Αντώνη Κουμιώτη, έδωσε σε αυτές και μία επιπλέον διάσταση, ξεσπώντας εναντίον των "άκαπνων, άφιλων και αχάριστων", όπως τους χαρακτήρισε, οι οποίοι τον έδιωξαν από τη Ν.Δ., τονίζοντας ότι δεν έφυγε ο ίδιος από το κόμμα, αλλά το κόμμα από εκείνον, όπως έφυγε και μέσα από την κοινωνία και τον λαό.

Ο κ. Ψωμιάδης μάλιστα αποκάλυψε ότι έχει να μιλήσει με τον πρωθυπουργό αλλά και την "ατραξιόν", όπως είπε χαρακτηριστικά, που έχει δίπλα του, εδώ και ενάμιση χρόνο, από τότε δηλαδή που τον "έχρισε αρχιστράτηγο" της Β. Ελλάδος, αν και τότε είχε δικαστικές εκκρεμότητες, ενώ σήμερα έχουν εκδικαστεί και έχει αθωωθεί.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Ψωμιάδης δήλωσε τα εξής:

"Πριν ενάμιση χρόνο ο κ. Σαμαράς με "έχρισε αρχιστράτηγο" της Β. Ελλάδος και όχι μόνο. Τότε είχε δικαστικές εκκρεμότητες, τότε ήμουν σε αργία, δηλαδή τιμωρημένος. Σήμερα έχουν εκδικαστεί αυτές οι υποθέσεις, έχω αθωωθεί και δυστυχώς κάποιοι άκαπνοι, άφιλοι και αχάριστοι με διώξαν από τη Ν.Δ. Εγώ δεν έφυγα από τη Ν.Δ., η Ν.Δ. έφυγε από εμένα. Η Ν.Δ. έφυγε μέσα από την κοινωνία, μέσα από τον λαό. Εγώ δεν μπορούσα να αντέχω άλλο και το έλεγα συνεχώς, μήνες ολόκληρους, αυτή την εξαθλίωση του ελληνικού λαού, την ισοπέδωση των πάντων.

Αλλά σίγουρα δεν χρωστάω τίποτα στον κ. Σαμαρά και τους υπουργούς, με χρωστάνε... Ενάμιση χρόνο δεν μπορούσα να μιλήσω με τον κ. Σαμαρά. Όχι με τον κ. Σαμαρά, ούτε με τους ιδιαιτέρους, αυτή την ατραξιόν που έχει δίπλα του.

Απλώς μεθόδευαν την καρατόμησή μου από τη Ν.Δ., με κρατούσαν όμηρο, γιατί ενόχλησα. Ενόχλησε η παρουσία μου στις εσωκομματικές εκλογές για την προεδρία, οι θέσεις μου για το μνημόνιο, οι θέσεις μου για το σκοπιανό. Αυτά ενόχλησαν, δυστυχώς. Τί να κάνω; Δεν είμαι ρε παιδί μου γόνος κάποιας οικονομικής ή πολιτικής δυναστείας, δεν έχω τελειώσει κάποιο αμερικάνικο κολέγιο. Εγώ γεννήθηκα από φτωχούς, αλλά πλούσιους σε αξίες γονείς".

Πηγή: e-saloniki.gr