ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχίζεται η κόντρα Χαντζαρίδη-Μπουτάρη

Συνεχίζεται η κόντρα Χαντζαρίδη-Μπουτάρη

Νέο επεισόδιο στην κόντρα Χαντζαρίδη- Μπουτάρη, αυτή τη φορά με αφορμή το διαφημιστικό «κοντέινερ» της πολυεθνικής επιχείρησης H&M, στην πλατεία Αγίας Σοφίας.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης άσκησε κριτική κατά του δημάρχου για το διαφημιστικό «κοντέινερ» που στήθηκε εν όψει των εγκαινίων του νέου καταστήματός στην πόλη, που θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο Σάββατο.

Σε επιστολή του, ο πρόεδρος του Συλλόγου καταλογίζει στον δήμαρχο «μονόφθαλμη αντιμετώπιση, αλαζονεία και απαξίωση των εμπόρων της Θεσσαλονίκης» και κατηγορεί τον κ. Μπουτάρη ότι «κάνει τα πάντα για τις πολυεθνικές και το παρεμπόριο» ενώ οι επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης κλείνουν η μία μετά την άλλη. Ολόκληρη η επιστολή:

Κύριε Δήμαρχε,
Ο εμπορικός κόσμος της Θεσσαλονίκης – και όχι μόνον- αιφνιδιάστηκε, για μια ακόμη φορά δυσάρεστα από ενέργειες του Δήμου Θεσσαλονίκης, οι οποίες απαξιώνουν, αγνοούν και υποβαθμίζουν το υφιστάμενο εμπόριο και τους δημότες αυτής της πόλης.
Αναφερόμαστε στην εικόνα του «πεζόδρομου» της Αγίας Σοφίας, όπου τοποθετήθηκε, δεν ξέρουμε με ποιο τρόπο και βάσεις ποιας απόφασης, διαφημιστικό «κοντέινερ» της πολυεθνικής επιχείρησης H&M, η οποία θα εγκαινιάσει, το μεγαλύτερό της κατάστημα, εμβαδού 3.800 τ.μ., στη Θεσσαλονίκη.

Αυτή είναι η αντιμετώπιση, εκ μέρους σας, κ.Δήμαρχε, της Αγοράς:
«Κάνουμε τα πάντα για τις πολυεθνικές και το παρεμπόριο»... και αγνοούμε παντελώς το στεγασμένο εμπόριο και τους δημότες αυτής της πόλης, οι οποίοι κλείνουν τις επιχειρήσεις τους, καταστρέφονται οι οικογένειές τους και βρίσκονται σε πλήρη απόγνωση.
Απαξιώνετε και τιμωρείτε την Αγορά αυτής της πόλης επιβάλλοντας πρόστιμα για "δημοτικά παράνομες"...πινακίδες και κομπάζοντας για το έργο σας.
Η μονόφθαλμη αντιμετώπιση και η αλαζονεία περισσή από τον πρώτο Δημότη της πόλης.

Δυστυχώς, «η πόλη μας κοιμάται με εντολή του Δημάρχου Θεσσαλονίκης», στον «πεζόδρομο» της Αγίας Σοφίας.
Κωστής Χαντζαρίδης

Πρόεδρος
Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης».

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Τριήμερο μαθητικό συνέδριο Πληροφορικής