ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περιοδεία Σαμαρά και τη Μεγάλη Εβδομάδα;

Περιοδεία Σαμαρά και τη Μεγάλη Εβδομάδα;
Έντονες σκέψεις για μία ή και περισσότερες επισκέψεις σε περιοχές της χώρας, τις επόμενες ημέρες...

Έντονες σκέψεις για μία ή και περισσότερες επισκέψεις σε περιοχές της χώρας, τις επόμενες ημέρες, μελετά ο Αντώνης Σαμαράς.

Αν και ο πρόεδρος της ΝΔ δεν έχει πάρει ακόμα τις οριστικές του αποφάσεις και δεν έχει «κλειδώσει» το πρόγραμμα του, θεωρείται πολύ πιθανόν να επιχειρήσει κάποια εξόρμηση, μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα και μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη, καθώς μετά θα ακολουθήσει το Πασχαλινό του Πρόγραμμα.


Σε κάθε περίπτωση, η διάθεση για τακτικότερη πια επικοινωνία με τον κόσμο και για περιοδείες, εντός και εκτός Αττικής, έχει μετουσιωθεί σε απόφαση. Ήδη, για το διήμερο Παρασκευή-Σάββατο έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στη Θράκη.

Αφού συναντηθεί το πρωί της Παρασκευής με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη στο αεροδρόμιο Μακεδονία, ο Αντώνης Σαμαράς θα αναχωρήσει για την Ξάνθη, όπου θα επισκεφθεί τον Μητροπολίτη, μειονοτικά χωριά, το Επιμελητήριο και το Εμπορικό Κέντρο της πόλης. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα φθάσει στην Κομοτηνή όπου θα μιλήσει σε στελέχη και μέλη του κόμματος, ενώ το Σάββατο θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη, το Μουφτή Κομοτηνής, τον Περιφερειάρχη κ. Γιαννακίδη.

Θα παραβρεθεί επίσης στο Επιμελητήριο Κομοτηνής, το Δήμο Αρριανών Φιλυρά, τους Δήμους Σαππών και Αλεξανδρούπολης.