ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπακογιάννη: Η Νέα Δημοκρατία σήμερα είναι μικρό κόμμα

Μπακογιάννη: Η Νέα Δημοκρατία σήμερα είναι μικρό κόμμα

«Η Ν.Δ., σήμερα, είναι μικρό κόμμα, δεν έχει καμία σχέση με τη μεγάλη Κεντροδεξιά Παράταξη που γνώρισα εγώ», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, σε τηλεοπτική της συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση».

«Είμαστε η μοναδική χώρα που πάμε σε ευρωεκλογές, και κανένας δεν μιλάει για το μέλλον της Ευρώπης», υπογράμμισε η πρώην υπουργός, ενώ πρόσθεσε: «Θα παρθούν αποφάσεις ουσιαστικές. Το ποιόν θα στείλουμε στην Ευρωβουλή λοιπόν, θα έχει μεγάλη σημασία για τη ζωή μας».

Η κα Μπακογιάννη έσπευσε να διευκρινίσει ότι αυτή τη στιγμή, δεν έχει προσωπική αρχηγική φιλοδοξία, ωστόσο τόνισε πως το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα καθορίσει τα νέα δεδομένα στο πολιτικό πεδίο.

Πρόκειται σίγουρα για μία δήλωση, η οποία θα συζητηθεί, αν και δεν ήταν μη αναμενόμενη, αφού το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι φωνές στο εσωτερικό της ΝΔ που υποστηρίζουν ότι η πορεία που ακολουθεί ο Αντώνης Σαμαράς είναι μάλλον...στραβή.

Τα «ανοίγματα» του Πρωθυπουργού προς το κέντρο αντιμετωπίζονται με επιφυλακτικότητα από αρκετά «γαλάζια» στελέχη, τα οποία φοβούνται ότι η στροφή αυτή ενδέχεται να οδηγήσει σε μεγαλύτερες απώλειες στην εκλογική βάση της ΝΔ.

Όπως αποδεικνύεται μάλιστα, πλέον οι φόβοι αυτοί δεν συζητιούνται μόνο στα πηγαδάκια της Συγγρού, αλλά εκφράζονται και δημόσια.

Διαβάστε επίσης:

Ο γρίφος της «Νέας Ελλάδας» και η Λαϊκή Δεξιά

Μπαλτάκος: Η Νέα Δημοκρατία κινδυνεύει να χάσει τη δεξιά της πτέρυγα

Ανασχηματισμός αμέσως μετά τις ευρωεκλογές, εκτός αν...