ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάγκαλος: Ο Κουβέλης νομίζει ότι έχει κόμμα

Πάγκαλος: Ο Κουβέλης νομίζει ότι έχει κόμμα

Τα βέλη του στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ έστρεψε σήμερα ο Θ. Πάγκαλος με αφορμή τις εξελίξεις στην κεντροαριστερά.

Ο πρώην υπουργός δεν δίστασε να υποστηρίξει ότι «ο κ. Κουβέλης νομίζει ότι έχει κόμμα και κοροϊδεύει κάποιους άλλους ότι έχει κόμμα, ενώ δεν έχει τίποτα».

Στο στόχαστρο του Θ. Πάγκαλου βρέθηκε για μια ακόμη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ, με τον πρώην υπουργό να εξαπολύει δριμύτατη επίθεση.

Αφού προανήγγειλε μηνύσεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την ανακοίνωση που εκδόθηκε για τον ίδιο, κάλεσε τους «συντάκτες» της να αποδείξουν δια της δικαστικής οδού αυτά για τα οποία τον κατηγορούν.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα τρομοκρατικό, που μεταχειρίζεται αλήτικες μεθόδους εναντίον των αντιπάλων του».

Παράλληλα, σημείωσε πως σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις ευρωεκλογές θα εξετάσει το ενδεχόμενο να... φύγει από την Ελλάδα, χαρακτήρισε «ατύχημα» το ενδεχόμενο διακυβέρνησης και κάλεσε τους πολίτες να μην ψηφίσουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

«Ελπίζω ότι ο ελληνικός λαός – και το πιστεύω, διότι έχω εκτίμηση στο μέσο όρο των Ελλήνων – δεν θα υποβάλλει τον εαυτό του σ’ αυτήν την περιπέτεια».

Αναφορικά με τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, ο κ. Πάγκαλος υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πλέον κόμμα εξουσίας και μάλιστα «απ’ ό,τι φαίνεται δεν έχει τη δυνατότητα να ανακτήσει μια σημαντική παρεμβολή στην πολιτική ζωή του τόπου».

Τόνισε παράλληλα, ότι τόσο ο κ. Βενιζέλος όσο και ο κ. Παπανδρέου ο καθένας από την πλευρά του έχουν δίκιο:

«Εμένα δεν με ενδιαφέρει ούτε ο Βενιζέλος ούτε ο Παπανδρέου. Με ενδιαφέρει το ΠΑΣΟΚ και ότι δεν υπάρχει ως κόμμα πλέον και θα αποδειχθεί αυτό και στις εκλογές πλέον. Έχει κατεδαφιστεί ως κόμμα, διότι ως παράταξη εξακολουθεί να υπάρχει».

Διαβάστε επίσης:

Εξώδικο Πάγκαλου στην εφημερίδα Αυγή για τα περί Οτσαλάν