ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η δημόσια συγγνώμη του Άδωνι στον Σαμαρά

Η δημόσια συγγνώμη του Άδωνι στον Σαμαρά

Μετανιωμένος για την αντίδρασή του όταν απομακρύνθηκε από το Υπουργείο Υγείας, εμφανίστηκε σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής», ο Άδωνης Γεωργιάδης.

Ο πρώην Υπουργός Υγείας θέλησε να ζητήσει συγνώμη δημοσίως, αφού όπως χαρακτηριστικά τόνισε «Επέδειξα απαράδεκτη συμπεριφορά και αδίκησα πάρα πολύ τον εαυτό μου».

Ο σύζυγος της Ευγενίας Μανωλίδου, ερωτηθείς για το που αποδίδει την αντικατάστασή του, είπε:
«Όπως όλοι, έχω κάποια συν και κάποια πλην. Στα πλην είναι ότι υπερεκτίθεμαι και πως κάποιες φορές ξεπερνώ το μέτρο και υπερβάλλω στις συγκρούσεις μου. Άρα λοιπόν, ο πρωθυπουργός σίγουρα είχε τους λόγους του να με αντικαταστήσει».

Αναφορικά με τα ειρωνικά μηνύματα που φέρεται να έχει στείλει στους κ. Σαμαρά και Βενιζέλο, ο κ. Γεωργιάδης ήταν κατηγορηματικός, τονίζοντας πως πρόκειται για ψεύδη, ενώ παραδέχτηκε πως αν κάτι τον απογοήτευσε, αυτό ήταν η συμπεριφορά του τις πρώτες ώρες, όταν ο εκνευρισμός του έδωσε το δικαίωμα να παρουσιαστεί μια πτυχή του χαρακτήρα του η οποία είναι πολύ διαφορετική από τον πραγματικό του χαρακτήρα.

Για το ενδεχόμενο η Ν.Δ. να συγκυβερνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ, σε περίπτωση που το κόμμα της αντιπολίτευσης δεν καταφέρει να έχει αυτοδυναμία, ο κ. Γεωργιάδης επέλεξε να απαντήσει με προσωπική επίθεση προς τον Αλέξη Τσίπρα:

«Δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι ακόμα κι αν κάποιος κάνει μια συμφωνία με τον Τσίπρα, αυτή θα γίνει δεκτή από τα υπόλοιπα «κόμματα» του ΣΥΡΙΖΑ. Για αυτό και δεν θεωρώ εφικτό τον μεγάλο συνασπισμό, όπως και είναι πάρα πολύ επικίνδυνο για τη χώρα να κερδίσει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ. Θα σας εξομολογηθώ κάτι που δεν έχω πια λόγο να κρύψω. Ο κ. Σαμαράς έχει τέτοιο άγχος για να προωθούνται όλα στην ώρα τους, που καθημερινά τηλεφωνεί μέχρι και στους γ.γ. των υπουργείων».

Ο κ. Γεωργιάδης, τέλος, τόνισε πως δεν ήταν ποτέ ακροδεξιός, ζήτησε να αντιμετωπιστεί επιτέλους η Χρυσή Αυγή πολιτικά, ενώ σε ερώτηση που του έγινε για το αν είναι στις υποχρεώσεις του υπουργού να τσακώνεται με τα τρολ στα social media, απάντησε πως «πριν από δύο χρόνια, φαινόμασταν όλοι σαν φοβισμένα ανθρωπάκια μπροστά στο οργισμένο πλήθος. Εκτιμώ ότι βοήθησα να αλλάξει αυτή η εικόνα»...

Διαβάστε ακόμα:

Λοβέρδος: Δεν χτυπάω ανθρώπους στο «ψαχνό»

ΠΑΣΟΚ: Ο Τσίπρας δεν έχει και δεν θα αποκτήσει στρατηγικό πλαίσιο

Νέα πυρά Βούλτεψη κατά Τσίπρα