ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Στροφή» Γιάννη Ραγκούση στα τουριστικά επαγγέλματα

«Στροφή» Γιάννη Ραγκούση στα τουριστικά επαγγέλματα

Μίνι γήπεδο ποδοσφαίρου, γήπεδο για τένις, πισίνα και αραλίκι στην πολυτελή βεράντα. Οι διακοπές που ονειρευόσουν πάντα να κάνεις, δεν προσφέρονται μόνο στα πακέτα των ταξιδιωτικών πρακτορείων, αλλά και στο booking.com.


Τα παραπάνω μάλιστα, είναι δημοσιευμένα στην αγγελία του κ. Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος δηλώνει άνεργος και για τον λόγο αυτό αποφάσισε να νοικιάσει την πολυτελή βίλα που διαθέτει στη Νάουσα της Πάρου.

Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών πρέπει να έχει χτυπηθεί κι αυτός βαριά από την κρίση. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως αποφάσισε να νοικιάσει την μόνιμη κατοικία του και να ξεσπιτωθεί τόσο αυτός, όσο και η οικογένειά του. Και φυσικά, όταν μιλάμε για σπίτι, δεν εννοούμε κάποιο διαμέρισμα, αλλά μια πολυτελέστατη βίλα που ντρέπεσαι να πατήσεις τα πλακάκια της.

Σε δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος μάλιστα, αναφέρεται το δράμα που περνάει ο κ. Ραγκούσης: «Αναγκάζομαι για βιοποριστικούς λόγους να νοικιάζω την μόνιμη κατοικία μου. Δεν είναι το εξοχικό μου. Είμαι άνεργος εδώ και δύο χρόνια και αν έχουμε αντέξει μέχρι τώρα οικονομικά είναι χάρη σε κάποια ενοικιαζόμενα δωμάτια που έχει η γυναίκα μου».

Φυσικά, για τον κ. Ραγκούση τα 2000 ευρώ την ημέρα, δεν είναι ακριβή τιμή. Όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, πρόκειται για λογική έως φτηνή τιμή, αφού το σπίτι είναι πολυτελέστατο, ενώ ίδιου επιπέδου οικήματα στην Πάρο, την Αντίπαρο και την Μύκονο, μπορεί να ενοικιάζονται μέχρι και στην διπλάσια τιμή.

Ο ίδιος πάντως έθεσε και θέμα ηθικής, καθώς υποστήριξε πως όταν έφυγε από την κυβέρνηση θα μπορούσε να χτυπήσει πόρτες για να βρει δουλειά, αλλά δεν το έκανε για μην χάσει όπως υποστηρίζει την προσωπική οικονομική του αυτοτέλεια.

Μέσω του booking.com οι κρατήσεις
Με το όνομα «Villa Fullmoon» μπορεί κάποιος να βρει το ενοικιαζόμενο σπίτι στο site booking.com. Η ημερήσια κράτηση στοιχίζει 2000 ευρώ, ωστόσο ο κ. Ραγκούσης δεν δέχεται πελάτες που θα παραμείνουν λιγότερο από μια εβδομάδα. Ξεσπιτώνεται που ξεσπιτώνεται, ας βγάλει και κάτι...